Stefanaki написа:
Преглед на мнението
2 сравнението с максималната скорост съм го дал отново много отдавна и към тази максимална скорост която има Приуса дърпам и ремърке. А на Приус ако сложиш и ремърке разхода не се знае къде ще отиде.
3 целта за разхода е ясна. Показвам числа от Искърското дефиле, място където съм написал, че не е като да я кротнеш на последната предавка и да правиш нисък разход. Защото в другата тема има снимки от разхода до село, а по плевенско е само полета- не е дефиле
4 Това сравнение го преминахме много отдавна отново в другата тема. Точно затова намесихме и макс скорост и т.н
И точно така, хора всякакви. Но не съм аз този който каза, че както и да караш това не харчи повече от 7.............. Уважавам избора на всеки, но не мога да си трая когато се опитват да ме убедят, че това е върха на айсберга. И ако беше върхът по обявите нямаше да има такива автомобили и накъдето и да се обърнеш щеше да виждаш Приус.
И понеже намеси хибридите, не съм аз този който каза, че от другите нищо не става, само Тойота.
А за последния ред ще ти кажа само едно- пари
Коментар