Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си къща на село :)
Collapse
X
-
Да де.Външна и подпорна едновременно.Въпроса е дали ще вкопаеш кота нула частично в земята или не.
-
Подпорна стена да е и външна стена за избата -имам архитект за план и разрешение за стоеж да взема .
Може да стане бавно и да дам пари но да е както трябва - един ден може да продам половината двор .
Това ще е за другата година евентуално.
Има и една нива до пътя да стане парцел там да гледам зайците.Разучил съм какви документи трябват и около 1000 лв на декар за такси.
Напиши коментар:
-
Тревната смеска се казва "Сахара". По-издръжлива от другите треви,както на засушаване,така и на газене.Поне така ми обясниха.
Какво точно се чудиш за стената?Не ти разбирам притеснението.Изкопаваш дупката,заравняваш,бетонираш и готово.Просто трябва да решиш дали кота нула да ти е частично под земята или не.
Напиши коментар:
-
Окосих тревата какъв вид е -да не е райграс или .
Аз има наклон на двора 2 метра височина на 20 метра и се чудя как да направя подпорна стена и да направя изба с плоча нещо като стената на Алеру.
Ще взема разрешение за стената- строежа и по къщно да има друга къща там.
Напиши коментар:
-
Окосих тревата.Събрах на два пъти шумата.Запълних една падина в ливадата с 1,5кубика пръст и пясък.Спазарих подмяната на покрива за догодина.Надявам се,че за тази година-толкоз.
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: