Тази събота и неделя чистя двора и викам градинар да сади райграс.Демек,правя си сгода да кося всяка събота.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си къща на село :)
Collapse
X
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоДано стане бързо Вчера като ходихме на къщата в Извор кво да видим двора оврасъл с бърени.Не бяхме ходили повече от 2 месеца.
Сега трябва да го чистим.За това по добре да е циментирано там където ще се ползва. Но то е доста квадрати поне 150 кв. за колата и пътеките около къщата.
П.П.Всичко свършихме по план.Тая седмица градинарят трябва да оправи двора и така приключвам с големите проекти за село.Догодина смяна на покрив,а за отпуската съм си оставил едно малко подстълбищно пространство да го направя на килер-с рафтове и дървена врата,че от години е със завеска.Последна редакция от pavyan; 13.07.2020, 10:24.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
-
Вчера направиха тревата.Счупиха се от работа,но я свършиха.Оране,чистене на чимове и камъни,заравняване,разхвърляне на пръст,тор,семена и пясък.Валиране.До тук-ОК.Седнахме да поговорим и...То се оказа,че хич не е лесно да поддържаш морава.Тор,косене,поливане,аериране,коригиране на тревата и сгъстяване,а за зимата пясък по цялата ливада.Та в тоя ред на мисли,жената почна да ме калайдисва за поливна система,че нямало как да поливаме толкова място.Реално си е така,защото и двамата се прибираме през седмицата към 19 и нещо.Та сега е наред поливната с-ма.Слава Богу,че има бунар,иначе и това трябваше да копая.Вероятно.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
Бях писал по-напред, че който си купува къща на практика си купува много работа която няма край, така че когато тръгнете към това трябва да го имате впредвид.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар