todorakiggg написа:

Преглед на мнението

ЖТД ама не баш
 ЖТД ама не баш ; 182A8.000 Брава
; 182A8.000 Брава ЖТД ама не баш
 ЖТД ама не баш ; 182A8.000 Брава
; 182A8.000 Брава , после пак била тежко болна, докато накрая не казва - мама не ме пуска да тренирам.... До тук добре, та този моя приятел решава да звънне първо в даскалото и там тази "млада моделка и бъдеща звезда" не я били виждали от повече от месец, после звъни на майката и най - спокойно и казва, че детето го няма от месец и нещо нито на даскало, нито в залата и да вземат да се заинтересуват какво става, че може и да заработва на околовръстното и т.н. и .... сега може ли да познаете реакцията на "майката". Цитирам: - Къв си ти, че ще държиш сметка на дъщеря ми какво прави и къде ходи.... Шах и мат с пешката.... Е моя човек пали много лесно от четвърт, та са си общували после доста добре.
, после пак била тежко болна, докато накрая не казва - мама не ме пуска да тренирам.... До тук добре, та този моя приятел решава да звънне първо в даскалото и там тази "млада моделка и бъдеща звезда" не я били виждали от повече от месец, после звъни на майката и най - спокойно и казва, че детето го няма от месец и нещо нито на даскало, нито в залата и да вземат да се заинтересуват какво става, че може и да заработва на околовръстното и т.н. и .... сега може ли да познаете реакцията на "майката". Цитирам: - Къв си ти, че ще държиш сметка на дъщеря ми какво прави и къде ходи.... Шах и мат с пешката.... Е моя човек пали много лесно от четвърт, та са си общували после доста добре. 

А с децата трябва да започне да работи психолог от детската градина, за да може да развият навици, които у дома не могат или не искат да им развият. Примерно познавам родители, които са изключително горди, че детето им до 9 години не е могло да яде с вилица. Познавам деца на 7-8 години, които са абсолютно асоциални, не могат да общуват с други хора, все някой им е крив, и стават много агресивни, ако не стане на тяхното. Тук не става въпрос за аутизъм, а като бяха малки им връчваха дистанционното и ги зарязваха, не ги пускаха на детска градина да не би да се разболеят. Не ми се мисли в тинейджърска възраст колко ще са проблемни.
 А с децата трябва да започне да работи психолог от детската градина, за да може да развият навици, които у дома не могат или не искат да им развият. Примерно познавам родители, които са изключително горди, че детето им до 9 години не е могло да яде с вилица. Познавам деца на 7-8 години, които са абсолютно асоциални, не могат да общуват с други хора, все някой им е крив, и стават много агресивни, ако не стане на тяхното. Тук не става въпрос за аутизъм, а като бяха малки им връчваха дистанционното и ги зарязваха, не ги пускаха на детска градина да не би да се разболеят. Не ми се мисли в тинейджърска възраст колко ще са проблемни.
Коментар