След 7 г. отново съм с италианка: Fiat Linea 1.4 T-Jet Dynamic. 120 к.с, турбо-бензин. Купих я от първи собственик, на 130 000 км. Днес ѝ навъртях от мерак 200 км. - очарован съм! Да ми е честита  !
 !

!
 !

. А аз не съм много по коланите, особено в града. Има ли начин да се изключи това изнервящо напомняне? На волвото също имам такова напомняне - мигаща лампа+звуков сигнал, но звуковия сигнал успях да го изключа.
 . А аз не съм много по коланите, особено в града. Има ли начин да се изключи това изнервящо напомняне? На волвото също имам такова напомняне - мигаща лампа+звуков сигнал, но звуковия сигнал успях да го изключа.

. А аз не съм много по коланите, особено в града. Има ли начин да се изключи това изнервящо напомняне? ...
 . А аз не съм много по коланите, особено в града. Има ли начин да се изключи това изнервящо напомняне? ... ЖТД ама не баш
 ЖТД ама не баш ; 182A8.000 Брава
; 182A8.000 Брава . А аз не съм много по коланите, особено в града. Има ли начин да се изключи това изнервящо напомняне? На волвото също имам такова напомняне - мигаща лампа+звуков сигнал, но звуковия сигнал успях да го изключа.

!
 !
Коментар