Сега ако кажеш че и на Либрата може да се смени без да се сваля таблото....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоНики, тоя приятел, нещо ... Радиатора се сменя за час и единственото нещо дето се сваля е седалката че да ти е удобно да работиш.
Става дума бравата нали?
Пруфе, аз няма да се учудя ако прочета за газирана вода ти за минерална се вайкаш.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
pr_00f написа: Преглед на мнениетоМинерална вода ?????
Коментар
-
NikMar написа: Преглед на мнениетоДа, става дума за Бравата. Преди малко бях при него по друга работа и му казах, че е възможно без разглабяне на таблото и той се съгласи да пробва, в крайна сметка каквото направи, аз взех да претръпнвам за парите.
Обърни внимание на уплътнителните пръстени, ако не са подходящите, ще сълзи/капе. Ако ти се занимава и имаш условия можеш и сам, с помощта на теми тук, да си го смениш сам.
Коментар
-
fifo td 100 написа: Преглед на мнениетоМи да само с концентрат ли да карам??? Казвали са ми не с чист концентрат особени -76. Тоя мотор по книга му дават май 7.5 литра по 13 лв литъра (немски е )
Дистилираната е скъпа и е за ракията...
Коментар
-
Е чак скъпа не е. Аз ползвам някаква дейонизирана в разфасовка от 2л на под 2лв като цена. Има и по-големи разфасовки и даже ще излезе още по евтино.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
fifo td 100 написа: Преглед на мнението3 литра концентрат 3/4 кила трапезна вода...Да не е чешмяна да няма котлен камък.
Дистилираната е скъпа и е за ракията...
И тия 60ст разлика на всеки 2-3-5 години идват страшно много.
А случайно да знаеш, че по презумпция трапезната вода може да си бъде и най-обикновена "чешмяна" вода, според района от където е направена? Което въобще не те спасява от проблем с котлен камък да кажем. И всичко това за 60ст разлика. Баси, както започнах.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Kay_ написа: Преглед на мнениетоЕ чак скъпа не е. Аз ползвам някаква дейонизирана в разфасовка от 2л на под 2лв като цена. Има и по-големи разфасовки и даже ще излезе още по евтино.
https://apteka.framar.bg/05004620/%D...B0%D0%BA%D1%81
Със фармацефтична гаранция.
Коментар
-
BO написа: Преглед на мнениетоБаси, 5л дейонизирана вода за антифриза ти струва 2лв примерно, а трапезната да кажем е 1.40.
И тия 60ст разлика на всеки 2-3-5 години идват страшно много.
А случайно да знаеш, че по презумпция трапезната вода може да си бъде и най-обикновена "чешмяна" вода, според района от където е направена? Което въобще не те спасява от проблем с котлен камък да кажем. И всичко това за 60ст разлика. Баси, както започнах.
Няма да обикалям из града за дейонизирана вода. Бам в триумфа у готово.
Коментар
-
muns61 написа: Преглед на мнениетоСъбирайте си конденз от климатиците
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоМисля че се престараваш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар