Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Immortal написа: Преглед на мнениетоИ аз да се похваля - Ланчата е вече регистрирана и обслужена. Сменени са и 2 от носачите.
То всъщност... не знам дали е хвалба или оплакване
Коментар
-
mitice написа: Преглед на мнениетоСпоред мене и двете от една страна,че е обслужена от друга ,че джоба е вече с няколко 50-така по малко
Похвал: От днес съм и с 4 нови гуми.
"Няколкото" 50-така набъбнаха до няколко хилядарки. (това последното е по-скоро оплакване, макар и да си го знаех предварително).
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетостига рева. аз за една алфа налях 5 бона след покупката такй че не реви. ама сега и двамата знаем какво караме.
То аз в Мултиплата след покупката налях приблизително 4к. Ама пак си остана Фиат.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
И както ви се оплаквах за шетите по колата....
Завчера правя ляв завой на кръстовище, изчаквам насрещно движещите се, тръгвам, при което чувам зверски звук от спирачки и джип връхлита със ЗАДНИЦАТА си в моята врата. Пръсна ми стъклото буквално в лицето, вътре пред километражите чак е пълно със стъкла и парчета от неговите стопове. Какво се случи - група напушени пишлегари предприемат изпреварване на колоната коли, чакащи за ляв (от които аз съм първа) в насрещното, с идеята да продължат направо.... Следователно когато аз тръгвам, за да избегне удар оня тръгва да завива рязко наляво с мен, но явно кара бързо, завърта се и ме шибва със задницата. От вътре изскачат трима, смърдящи на трева и започват да ме заплашват с бой, защото не искат да викам полиция. Добре, че една колежка беше с мен - така ми беше паднало пердето, че единия поне щеше да е нокаутиран. Чакахме два часа КАТ, през това време оня събра половината махала.... Ама не познаха - и в София има бургаски батки . Та както бяха велики си събраха чукалата и си заминаха, като оставиха оня герой сам с баща си.
Щети по колата - двете леви врати и огледалото. За щастие колата беше RAV-4 - висока е и на праговете нищо им няма, колонката е непокътната. Вратите са намачкани яко, но се затварят като нови. Прибрах колата в паркинга на офиса и купих две оборудвани врати. Ще видя всичко ОК ли им е и ще ги сложа колкото да мога да държа колата пред блока. А ще ги боядисвам като му дойде времето. Добре, че не ме нацели централно с предницата. Сигурно щеше да ме претрепе.
Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100
Коментар
-
PSG написа: Преглед на мнениетоИ както ви се оплаквах за шетите по колата....
Завчера правя ляв завой на кръстовище, изчаквам насрещно движещите се, тръгвам, при което чувам зверски звук от спирачки и джип връхлита със ЗАДНИЦАТА си в моята врата. Пръсна ми стъклото буквално в лицето, вътре пред километражите чак е пълно със стъкла и парчета от неговите стопове. Какво се случи - група напушени пишлегари предприемат изпреварване на колоната коли, чакащи за ляв (от които аз съм първа) в насрещното, с идеята да продължат направо.... Следователно когато аз тръгвам, за да избегне удар оня тръгва да завива рязко наляво с мен, но явно кара бързо, завърта се и ме шибва със задницата. От вътре изскачат трима, смърдящи на трева и започват да ме заплашват с бой, защото не искат да викам полиция. Добре, че една колежка беше с мен - така ми беше паднало пердето, че единия поне щеше да е нокаутиран. Чакахме два часа КАТ, през това време оня събра половината махала.... Ама не познаха - и в София има бургаски батки . Та както бяха велики си събраха чукалата и си заминаха, като оставиха оня герой сам с баща си.
Щети по колата - двете леви врати и огледалото. За щастие колата беше RAV-4 - висока е и на праговете нищо им няма, колонката е непокътната. Вратите са намачкани яко, но се затварят като нови. Прибрах колата в паркинга на офиса и купих две оборудвани врати. Ще видя всичко ОК ли им е и ще ги сложа колкото да мога да държа колата пред блока. А ще ги боядисвам като му дойде времето. Добре, че не ме нацели централно с предницата. Сигурно щеше да ме претрепе.Последна редакция от dobrujanetza; 14.04.2017, 13:56.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоаз пък да се похваля и да подразня Жоро, велик ден в ДобруджанскоFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
В друга тема се оплаках, нека поне и се похваля. До сега винаги съм обикалял по Европа с кола, но тази година, пътуването за рождения ден на съпругата ми го организирах със самолет. За първи път летях. Летенето е хубава работа, само да я няма частта във въздуха.Либра 1,9 жтд 2000г. LX
Фиат Крома 1,9 2009г.
Ивеко Дейли 2.8 2006г. Ланча Делта 2.0 mjet 2008г.
Коментар
-
Да се похваля. Тази седмица отделих доста време между работата и почивката за колите.
Стефане, мойта баба Либра получи голямо глезене, описаното в другия форум е една малка част, дори промивка на охладителната система получи и нов антифриз и то пролетно време, май критическата ме е завладяла. Най готиното е, че днес си кръстих жиравчето благодарение на брато, след 150 км с новата му придобивка, счупи притискател. Най готиното е, че с жиравчето влязох в часовата ставка на аутодата, като извадим разбира се, цигарите и кафето.
Има още за хвалене, за бала на дъщерята всичко е уредено, тя не е лиглата на мама, а глезлата тате!
А, това местенце, където е с тревичката и грозните плочи, трябва след два месеца, да е на кота нула. За тази година толкоз, другата ще се продължава, все пак трябва и да се почива, а при стегнати коли, не се знае накъде ще ме завлече.
Забравих да добавя, специално за бала, за първи път миналата година правих ракия от сливи, от брането до варенето и оцветяването, всичко е от мен, сега я тествам, направо алексир.Последна редакция от k76; 28.04.2017, 21:44.Либра 1,9 жтд 2000г. LX
Фиат Крома 1,9 2009г.
Ивеко Дейли 2.8 2006г. Ланча Делта 2.0 mjet 2008г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар