Тази лампа си купих днес за 0,39 € в едно забутано магазинче някъде в северна Германия.
Тук коледните базари започнаха. Пържолите и греяното вино вече се леят с пълна пара.
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Здравейте! Хайде и аз да ви се похваля с новия си акумулатор https://maxcar.bg/akumulatori/exide-premium-72ah-720a-r . Нямам търпение утре да подкарам колата и да я видя как е, че не съм карал, откакто се наду старият. Дано само не натрупа много сняг.
Мен пък днес една кака, 85 набор, с черен джиБ, ми натроши колата. Паркирана, първа в редицата, значи моята и още две коли зад мен, всичките ни събра на едно. Минаха КАТ, след 5 часа, щетите на първ поглед са капак, ляв калник, ляв фар, радиатор (антифриза изтече), горна греда, въздуховода преди филтъра и задна броня. Не знам под капака какво е, не мога да го отворя, а и трябва първо да минат на оглед от армеец. Предполагам радиатора на климатика също ще е за смяна, и кой знае какво още.
Сега се чудя да я правя ли, ама май ще я правя. Има още хляб в колата, или поне да я стегна колкото да изкара зимата.
Ейййй, да го е@а, стана ми много тъпо. Като знам как си я харесваш колата и така да туя нахакат. Желая ти всичко със застрахователите да е точно.
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Мен пък днес една кака, 85 набор, с черен джиБ, ми натроши колата. Паркирана, първа в редицата, значи моята и още две коли зад мен, всичките ни събра на едно. Минаха КАТ, след 5 часа, щетите на първ поглед са капак, ляв калник, ляв фар, радиатор (антифриза изтече), горна греда, въздуховода преди филтъра и задна броня. Не знам под капака какво е, не мога да го отворя, а и трябва първо да минат на оглед от армеец. Предполагам радиатора на климатика също ще е за смяна, и кой знае какво още.
Сега се чудя да я правя ли, ама май ще я правя. Има още хляб в колата, или поне да я стегна колкото да изкара зимата.
Много неприятно!
Ако имаш желание и си си доволен от колицата, прави я!. Чарколяците дето си изброил се намират лесно, при малко търсене и цвета на капака и калника ще намериш, да не боядисваш. Аз, моята като я правих беше даже по-зле ударена. Под капака при теб не знам как е, че си дизел, ама аз имах счупена пръчка за нивото на маслото, резонаторната кутия и тампоните дето държат радиатора. Успех, ако мога с нещо да помагам, пиши.
Аз пък днес треснах едно Ауди отзад
На пръв поглед нищо сериозно: преден капак, калник, броня и фар. Ламарините са леко смачкани, ама ме е яд за предния капак - от собствен опит знам, че никога повече няма да застане както е бил. Пък по моргите скъпи... Мразя новите коли!
Коментар