dobrujanetza написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
Jimy написа: Преглед на мнениетоТи па хубу, че имаш кора!Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Няма проблем, гайки дал господ, а за тези съм направил болтовете така, че при затягане докрай има луфт за движението на краката.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа: Преглед на мнениетоОт скука пак се направих на дърводелец. Синът ми поиска, да я наречем креватна масичка. Ето какво сътворих.
[ATTACH=CONFIG]108142[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108143[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108144[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108145[/ATTACH]Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
NikMar написа: Преглед на мнениетоНяма проблем, гайки дал господ, а за тези съм направил болтовете така, че при затягане докрай има луфт за движението на краката.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Имам едновременно похвала и оплакване.
Смених на Фиатко сума ти чудесии - биалетки, нови задни накладки и нови барабани, сменена спирачна течност, монтаж на фланци отпред и отзад, както и претапициране на волана, защото имаше крещяща нужда. Минах я на реглаж, на ГТП, платих й гражданската... и днес сутринта идиотите от сметосъбирането така са "метнали" за пореден път кофата, че са ми ожулили багажника, и има вдлъбнатина. За съжаление каско нямам, и не очаквам някой да поеме отговорност за стореното, камо ли нещо повече, като например възстановяване на разходите, но при положение, че си плащам всичко и на време, сега ще трябва и за нечия чужда грешка да пия една ледено студена вода. А каско и да направя, съм сигурна, че ще е след дъжд качулка, макар че по колата ми има повече щети, причинени от други лица, отколкото лично мои. Но явно това е животът понякога - радост и тъга...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар