Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Новата ми кола!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #46
    Точно! Винаги се карам на жената и бабите и за двете неща!

    Коментар


      #47
      При положение,че Пасата е имал хубав салон-плюш или велур май се води,не виждам смисъла в гимнастиката с кожения салон-ама както се вика въпрос на вкус.Никога не бих си взел кола с кожен салон,ама абсолютно никога.Вектрата ми и някои модели Форд имат такъв салон-то и само това им е хубавото де на тези модели коли.Интересно БМВ-то ми всичкото му друго избарано откъм качество на материалите,стил,но плата на седалките ми се струва от някакъв евтин плат на некви квадратчета,като на бедняците ризките .Даже на лявата седалка си личи протърканото .Мисля си за някакви много скъпи калъфки-плюш или велур,но все си мисля,че ще се набръчкват и нацепват,като кожения салон на колегата с пасатчето от последните снимки на задната седалка .Стои на гадни черти,като на дрът циганин петата,а не изпънато като оригиналния велурен салон.
      EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

      Коментар


        #48
        Чертите и гънките на кожата се слагат нарочно от производителите - за комфорт.Друг е въпроса, че рядко материала е качествен и след време там се протърква и става грозно и избеляло.Това със измръзването през зимата е абсолютен мит, първоначалното сядане е също толкова студено като при велура, обаче гърбината се затопля много по-бързо.И аз до скоро бях върл противник на кожата, но впечатленията ми бяха главно от интернетски снимки, обаче на живо нещата са кооренно различни.Всичко е до лични убеждения и предпочитания, всеки сам решава кое му харесва и кое не.
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

        Коментар


          #49
          :D Хахаха еми всеки с вкуса си! На цвят и на вкус приятели няма!П.П. Имам си слециална боичка и си ги мажа от време на време и тези гънки не стоят бели. То е нормално да има гънки, кожа е все пак, нашата кожа как има.

          Коментар


            #50
            dobrujanetza написа:
            Портфейла много добре се вписва с махагона
            Абсолютно! Да си я караш с кеф и безаварийно! Относно кожата...втора кола имам с кожа и не е никакъв дерт, не ми е и приоритет, все същата работа е
            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
            BMW X3 3.0D Aut

            Коментар

            Working...
            X