S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
145лв. за винетка???
Collapse
X
-
Аз предлагам всички да станем полицаи и тогава няма да ни дреме за цената на винетката. :D :D :DManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
+1 и да я направят после и 1145лвfihi написа:Аз предлагам всички да станем полицаи и тогава няма да ни дреме за цената на винетката. :D :D :D
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
По е лесно с вазелинflippy89 написа:от др. Година ще играе целуфана по винетката май.
, мажеш и лепиш, след това се маха без проблем, макар че до сега никога не съм местил винетката от едната на другата кола, а директно се набутвам с 10лв за дневна като ми се наложи пътуване до провинцията.
punto HGT
Коментар
-
Абе, през 2 коментара се говори за отверстия и вазелин...положението не е хубаво.didich написа:По е лесно с вазелинflippy89 написа:от др. Година ще играе целуфана по винетката май.
, мажеш и лепиш, след това се маха без проблем, макар че до сега никога не съм местил винетката от едната на другата кола, а директно се набутвам с 10лв за дневна като ми се наложи пътуване до провинцията.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Мани майтапа, той е лесен, говорех съвсем сериозно и това го правя с цел, като мине една година, след това свалянето на старата винетка да стане точно за 2 секунди, а не човек да търси бръснарско ножче или макетен нож и да си изкриви пръстите от търкане, понеже голяма част от лепилото остава по стъклото след като махнеш винетката.punto HGT
Коментар
-
Вземи си от Кауфландските стъргалки
Стария ми стикер на ГО се свали на ръка и остана цял - за сефте го виждам това.
ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Е що не? Ако имаш 2 еднакви и на цвят коли, то не е проблем да си прехвърляш само номерата.
Поне на мен не ми се е случвало някой да ме спре и да ми провери рамата дали съвпада с тази на талона.
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Коя е тая година?Аз доколкото знам, от 2016 винетките ще са електронни.Те затова и сега ще поскъпнат.Грешка...верно от 2017 пише.Ама не знам доколко може да се вярва на това, щото в същото съобщение пише, че догодина винетките няма да поскъпват..."Електронни винетки ще заменят хартиените стикери при леките коли, а за тежкотоварните автомобили ще бъде въведена тол такса за изминато разстояние. Плановете на правителството са новата система да влезе в сила от 2017 г. Не се предвижда поскъпване на винетката през следващата година. Това стана ясно по време на срещата на министрите по пътна инфраструктура, която се провежда в Златни пясъци." (http://www.mediapool.bg/elektronni-v...ews239421.html)tambuhtaneca написа:Е това с прехвърлянето на винетката ще може да се прави още 1 година и след това, може би ще почнат да прехвърлят номера от кола на кола
Коментар
-
Ние сме си ебалници и ако ще и 200 да стане пак ще си траем. Постоянно се показват български лекарства как някъде струват стотинки а тук са левове и още куп разни други неща.Просто като кажат, че цената ще се вдига и трябва да се направи нещо, но наистина да се направи. Дали няма да ги купуваме, ще излезем на протест или нещо друго, но трябва да се направи за да се спре това крадливо племе.kiro_of_the_day написа:В Щвейцария винетката е 34 евро бе! Айде сиктер и айдуците мръсни!
Коментар
-
100% вярно! И не само, но и стартовата цена, ще бъде най-ниската, която някога ще се види. Всяка година ще ги вдигат на принципа - колкото ни трябват. Тол таксите са страшен бич!Immortal написа:Въведат ли тол такси, цената на винетката от 145 лв ще ви се вижда като жълти стотинки.Внимавайте какво си пожелавате!!!Не одобрявам резкия скок в цената на винетката, но предпочитам пред възможността да плащаме пътни такси по всички пътища.Живея на 400 км (по най-краткия път) от семейството ми, ходя си около веднъж на месец.Това би ми струвало по около 80 лв (ако пътните такси са каквито си мисля). Или - по 960 лв годишно само за да си ходя да видя мама. Отгоре на гориво, и други разходи.Отделно другите пътувания.На софиянци едно ходене до мрето ще им излиза повече, отколкото сега е винетката.
Коментар
-
Прехвърлянето на винетка на хартия се води нарушение на закона.....тва с номерата се води престъпление......има осезаема разлика......tambuhtaneca написа:Е това с прехвърлянето на винетката ще може да се прави още 1 година и след това, може би ще почнат да прехвърлят номера от кола на кола
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар