А бе как за толкова години ако видя един път някой да не напише "Пайнер" като продава нещо с марката Pioneer, това да ми прави силно впечатление.Баси и заразата. Вземете разберете, че Pioneer няма нищо общо с музикалната компания.Сега, ако продаваните музикални компоненти имат за вас силна връзка с другата компания, това е друга тема на разговор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Pioneer или накратко "Пайнер".
Collapse
X
-
Чувал съм как го произнасят в Щатите и звучеше нещо като Пъйниър ама на селските пръчки им е по лесно да кажат Пайнер пък и е по-лесно да го запомнят.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
-
В този ред на мисли е Испания на Peugeot казват Пеухо , а на BMW БеЕмУбе ...Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Има такива обяви от вида на " Продавам туба 1000000W". Като обявата върви с обяснението " Перфектен звук и качество. Правена е от мен" Все едно това, че е правена от него е критерии за качество. А то реално момчето е сковало някъв саркофаг и е сложен един огромен говорител.Като човек гледайки доста обяви, било на коли или техника, мебели.. ми прави впечатление, че освен грешните изкази на марки, голяма част от хората не знаят значението на точно определени думи и/или изкази.Веднага давам и пример: Уникален, Перфектен, Като нов ( или както често се среща изписано "Катонов"), Не използван и т.н.vnukata написа:За кой pioneer става на въпрос. Има много фирми с това име. Подразбирам, че става въпрос за аудио техниката. Ако става на въпрос, не се изговаря нито "пионер", нито "пайнер". Това е все да се изговаря subwoofer, с наречия като бас каса, буфер и тем подобни глупости.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Виждал ли си буфер от бидон за кисело зеле? Човешката изобретателност няма граници.Kay_ написа:Има такива обяви от вида на " Продавам туба 1000000W". Като обявата върви с обяснението " Перфектен звук и качество. Правена е от мен" Все едно това, че е правена от него е критерии за качество. А то реално момчето е сковало някъв саркофаг и е сложен един огромен говорител.Като човек гледайки доста обяви, било на коли или техника, мебели.. ми прави впечатление, че освен грешните изкази на марки, голяма част от хората не знаят значението на точно определени думи и/или изкази.Веднага давам и пример: Уникален, Перфектен, Като нов ( или както често се среща изписано "Катонов"), Не използван и т.н.vnukata написа:За кой pioneer става на въпрос. Има много фирми с това име. Подразбирам, че става въпрос за аудио техниката. Ако става на въпрос, не се изговаря нито "пионер", нито "пайнер". Това е все да се изговаря subwoofer, с наречия като бас каса, буфер и тем подобни глупости.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Коментар
-
В щатите може да ПайниЪр ама в БГ си е Пайнер.И не само "селските пръчки" го произнасят Пайнер ами и самите вносители.И всички по веригата продавачи и монтажни центрове.Що пишете глупости не мога да вдяна.Като не разбирате си мълчете поне.А към автора на темата.Които както иска така ще си го произнася.Има разлика между плеър Пайнер и Планета пайнер.Всеки разбира за какво става въпрос.И не само Планета пайнер,а а има и фирма Пайнер която се занимава с семена ГМО и пак се пише PIONEER.И на БГ си е Пайнер,а не ПаиниЪр.Xaus написа:Чувал съм как го произнасят в Щатите и звучеше нещо като Пъйниър ама на селските пръчки им е по лесно да кажат Пайнер пък и е по-лесно да го запомнят.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Що говориш глупости. Транскрипцията си е една и съща за целия свят. Това, че група хоро (явно е огромна) го произнасят грешно, няма да го направи вярно и правилно. И съм сиурен, че голяма част от хората назоваващи го "Пайнер" го свързват точно с оня "Пайнер". Нз ти защо се засегна и го прие така лично.Щот реално значението (до колкото знам, ако греша ме поправете) означава Пионер. Все знае какво означава пионер. Ама какво означава Пайнер, като тълкование?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Не ме е засеглало никак бре колега.Просто си пиша и аз тука да минава времето..селски прътове сме и тва е....хихиKay_ написа:Що говориш глупости. Транскрипцията си е една и съща за целия свят. Това, че група хоро (явно е огромна) го произнасят грешно, няма да го направи вярно и правилно. И съм сиурен, че голяма част от хората назоваващи го "Пайнер" го свързват точно с оня "Пайнер". Нз ти защо се засегна и го прие така лично.Щот реално значението (до колкото знам, ако греша ме поправете) означава Пионер. Все знае какво означава пионер. Ама какво означава Пайнер, като тълкование?
Има много наименования които на БГ нямат нищо общо с ЩАтското произношение.Примерно JVC (джей ви си).Ми на БГ си му викаме же ве це. и така нататък......
Както е споменал и колегата що не викаме ЕУРО ми викаме ЕВРО????Дай да викаме на Европа и юрап.....хаха
FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse

ЖТД ама не баш
; 182A8.000 Брава
Коментар