Immortal написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за българските абсурди.
Collapse
X
-
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
-
То пък едно време дето материалните придобивки не бяха на почит... не съм живяла много тогава, но достатъчно. Спомням си как хора, които имаха валута, се фукаха с дъвки, шоколад, дънки от корекома. Баща ми купил на майка ми автоматична пералня да не пере на ръце и са го спукали от подигравки, че жена му била мързелива, не че след няколко години не са се сдобили всички с перални. Да не говорим, че като загради с винкел терасата, всички от блока се изредиха да я гледат.... Лятото колко се фукахме с новите си колела.... и тогава имаше материализъм, просто беше малко по-различно, но на практика - същото, само че нямаше телефони, таблети, а други неща... като дъвките Турбо напримерВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Ето го резултатът от "свободата" на словото. Свободата на тази пикла води до оскверняване и погазване достойнството на една учителка ( приемете я като личност).
Най-плашещото в случая, че всичко това става под одобрението на останалите "деца" в класната стая...
ПС: Нетът е богат и ни е дал само една нищожна частица от това, което се случва както в класните ни стаи, така и в Държавата ни.
https://www.youtube.com/watch?v=bhJbFOac6bcA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа: Преглед на мнениетоНай-плашещото в случая, че всичко това става под одобрението на останалите "деца" в класната стая...207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
rangel88
ntodorov написа: Преглед на мнениетоЕто го резултатът от "свободата" на словото. Свободата на тази пикла води до оскверняване и погазване достойнството на една учителка ( приемете я като личност).
Най-плашещото в случая, че всичко това става под одобрението на останалите "деца" в класната стая...
ПС: Нетът е богат и ни е дал само една нищожна частица от това, което се случва както в класните ни стаи, така и в Държавата ни.
https://www.youtube.com/watch?v=bhJbFOac6bc
Коментар
-
rangel88
ntodorov написа: Преглед на мнениетоЕто го резултатът от "свободата" на словото. Свободата на тази пикла води до оскверняване и погазване достойнството на една учителка ( приемете я като личност).
https://www.youtube.com/watch?v=bhJbFOac6bc
Още помня даската по ел. техника какви ги приказваше....
Раздавам 6 раздавам 2 раздавам и показва юмрук....
Искаш ли да ти обела главата с с тоя статор....
А какви шамари лепеш като гръм от ясно небе...
Като излезе от работилница и ние дивеем като се върне се правим че нищо не е било... И както си обикаля загряваше нечии врат... Ефектът беше като от флашка. Цъъъъъъъъъ
Ама голям. Даскал беше...
Невена идва се му се оплаква..
- Господине Рангел каза, че ще ме ши*а цяла нощ като шевна машина..
И аз вече се глася през прозореца ли да скачам на умрял ли да правят.... Ония като изцепи
- ами Невена то ти е време вече и виж предлага ти в такт и цяла нощ.
Или влизам в работилница по дърво с крак във вратата тя се връща ха една главичка.. Добър ден дакалеее... Като скочи ония и грабна един сап и почнахме да правим обиколките из работилница....
Коментар
-
pplk написа: Преглед на мнениетоТия "деца" родители нямат ли?
Ама гледай какво става. Всеки се мисли за всевиш, раздава правосъдие и децата са им скъпоценни камъни, които и от една забележка им става нещо в мозъка, спрямо мнението на родителите де.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
rangel88
BO написа: Преглед на мнениетоТочно това е главния проблем реално.
Ама гледай какво става. Всеки се мисли за всевиш, раздава правосъдие и децата са им скъпоценни камъни, които и от една забележка им става нещо в мозъка, спрямо мнението на родителите де.
Аз първи той отзад със зелена шибучка крачи на по 2 метра крачки и крещи
Стой че ще стане по лошо!!! Ще те смачкам!!!
По едно време ми беше писнало...
Коментар
-
pplk написа: Преглед на мнениетоМисълта ми е, че много лесно се прехвърлят родителските грешки върху системата, демокрацията или свободата на словото. Първите 7 години не са най-демократичните от живота, а и някои разправят, че крушата не пада по-далече от дървото.
И понеже нашата демокрация е изкривена, няма как да не ражда такива плодове. В едно пошло, нехуманно и недемократично общество, в което и аз съм роден и израснал, странно как бяха намерили коректив за подобни родителски грешки и произтичащите от тях недоразумения от възпитателен характер, а в днешни и далеч уж по-свободни за личността дни, стигаме до куриоза: подобни пикли да се чувстват свободни в газенето на достойнства...Е, не може в едно здраво общество да поставяме диагноза за изграждащата се личност с въпроса "родител няма ли си". Ами, ако си няма ( разбирай в пряк и преносен смисъл), ние тумор ли трябва да си носим ? Ем, чИ няма здрав организъм, който да не се съпротивлява на такива тумори, освен ако вече не се е предал и не загива заради тях.A17DTС/S
Коментар
-
rangel88
ntodorov написа: Преглед на мнениетоТя демокрацията и свободата на словото са хубави неща, но тук се тълкуват погрешно и се практикуват криво.
И понеже нашата демокрация е изкривена, няма как да не ражда такива плодове. В едно пошло, нехуманно и недемократично общество, в което и аз съм роден и израснал, странно как бяха намерили коректив за подобни родителски грешки и произтичащите от тях недоразумения от възпитателен характер, а в днешни и далеч уж по-свободни за личността дни, стигаме до куриоза: подобни пикли да се чувстват свободни в газенето на достойнства...Е, не може в едно здраво общество да поставяме диагноза за изграждащата се личност с въпроса "родител няма ли си". Ами, ако си няма ( разбирай в пряк и преносен смисъл), ние тумор ли трябва да си носим ? Ем, чИ няма здрав организъм, който да не се съпротивлява на такива тумори, освен ако вече не се е предал и не загива заради тях.
Не ти ли драскат на гърлото???
Коментар
-
ntodorov написа: Преглед на мнениетоТя демокрацията и свободата на словото са хубави неща, но тук се тълкуват погрешно и се практикуват криво.
И понеже нашата демокрация е изкривена, няма как да не ражда такива плодове. В едно пошло, нехуманно и недемократично общество, в което и аз съм роден и израснал, странно как бяха намерили коректив за подобни родителски грешки и произтичащите от тях недоразумения от възпитателен характер, а в днешни и далеч уж по-свободни за личността дни, стигаме до куриоза: подобни пикли да се чувстват свободни в газенето на достойнства...Е, не може в едно здраво общество да поставяме диагноза за изграждащата се личност с въпроса "родител няма ли си". Ами, ако си няма ( разбирай в пряк и преносен смисъл), ние тумор ли трябва да си носим ? Ем, чИ няма здрав организъм, който да не се съпротивлява на такива тумори, освен ако вече не се е предал и не загива заради тях.
Няма по-сигурен живот от робството, ясни правила, ясни задължения и гарантирана паница с храна,а бича е само част от пейзажа. Свободата е далеч по-сложна и непредвидима и явно не е за всеки.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Свободата е далеч по-сложна и непредвидима и явно не е за всеки.
до там, от където започва свободата на другия. Във всички останали случаи иде реч за друго. Да живеем в свободно
общество е благодат, но без отговорност, дисциплина, правила и морал, такива общества се съхраняват трудно.A17DTС/S
Коментар
-
rangel88
pplk написа: Преглед на мнениетоАко освободиш 100 затворника след 40 години зад решетките, 45 от тях ще наложат слободията и диктата над останалите, 45 ще си спомнят с носталгия реда, спокойствието и паницата с помия три пъти дневно през тези 40 години, и само 10 ще смятат, че правилата са за всички и те не се създават от надзирател, а от самото общество, ако иска да е свободно. Репресивните режими налагат отношенията в обществата, свободните общества създават демократичните режими, защото правилата са установени. Какъвто е обществото, такава е и демокрацията му!
Няма по-сигурен живот от робството, ясни правила, ясни задължения и гарантирана паница с храна,а бича е само част от пейзажа. Свободата е далеч по-сложна и непредвидима и явно не е за всеки.
Сега е друга работата и за това на българина му идва нанагорно... Защото трябва сам да си закара задника някъде за да стане нещо... Сам трябва да ходи на училище. Сам да си намери рбаота. И българина трябва да е страж не демокрацията си.
Да вземем гърците те яли и пили държавни пари писали си бонуси за какво ли не и така 20/30 г.. И накрая пак изкяриха от Европа пари и пак го карат така що годе... Малко се стегнаха ама... Или като Румъния веднага на протест и така... Ние седим и си чакаме... Някой да ни оправи..
Коментар
-
Рангеле. ЗаЙби онова време. Минало е. Интерпретации всякакви. Малко са хората в този форум, които обективно да наложат контрастите от тогава и сега.
Макар и да съм бил на 20 години, когато режимът падна, също нямам това право, най-малко защото не съм се сблъсквал до тогава с житейски "плетки", но виж не ми е трудно да се обявя за репресиран, поне за трите ми години военно-морска служба, в името на кауза, която от 27 години се отрича.A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар