Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вярвате ли?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вярвам в Бог, но не вярвам в нито една религия.Религиите са създадени от хора за хора. Не си представям Бог като белобрад старец, нито като някакво същество неземно. Вярвам, че Вселената Е Бог. Всяка частица във всяко същество или предмет е част от Бог.На нищо друго не вярвам. Даже и на себе си.

Коментар

Браво на Имортъла! Подкрепям напълно.Освен това вярвам, че всичко е възможно. Единствените ограничения и условности, които съществуват в света, който живеем сме си ги създали самите ние или по-точно нашите мозъци
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Не вярвам в нищо. Дори и в себе си. Вярата е за глупците. Предпочитам да проверявам, но понякога и на резултата не вярвам.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Вярвам, че няма начин, да няма начин!А обикновено има и по-лесен начин
          Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Вярвам, че 50% от българите са прости, 45% нямат и грам обща култура и единствените им ежедневни страдания са свързани с очакването на поредното реалити шоу което да им отклони вниманието от истинските проблеми. 4% имат желание да се развиват но са обезкуражени. Останалият 1% е от можещи и знаещи хора като 0.99% от тях са с амбиции да напуснат държавата. Как може кандидат инженер 4-ти курс при задеден му въпрос как се смятат последователно и паралелно свързани кондензатори да не знае как се изчислява. Примера е от днес и се отнася за онези 45% от населението.
            Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

mitkosoft написа:
              ...
              Абсолютно си прав! Българинът е празноглав, необразован, чалгаджия, мързелив и дебел, щото не обича да спортува. Обаче българинът има самочуствие, граничесто с лека надменност, знае всичко и е тарикат. Това важи за онея 95%, които според мен са около 80

Коментар

Humppa написа:
                mitkosoft написа:
                ...
                Абсолютно си прав! Българинът е празноглав, необразован, чалгаджия, мързелив и дебел, щото не обича да спортува. Обаче българинът има самочуствие, граничесто с лека надменност, знае всичко и е тарикат. Това важи за онея 95%, които според мен са около 80
                Аз пък вярвам, че не всички са дебели...
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                  Humppa написа:
                  mitkosoft написа:
                  ...
                  Аз пък вярвам, че не всички са дебели...
                  Абе ти и аз, със сигурност сме.Humppa-та и той не отстъпва.Тъй че като се замисля - май всички сме С твърдението на Миткософт съм съгласен, само бих умножил числата по 2.

Коментар

Аз имах в предвид ,че не всички дебели са такива ,каквито ги описа колегата...
                    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Не вярвам в това, в което се очаква да вярват всички. Атеист съм, млад атеист, дори членувах в кръжок с точно такова име . Въпреки че един път през живота си съм се молил - когато при второто ми качване на ски се спуснах по най-стръмната писта на Боровец. Иначе вярвам, че не сме сами във Вселената. Би било много тъжно, ако само на нашата малка планета има живот и цялата останала безкрайност е нежива.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                        само на нашата малка планета има живот и цялата останала безкрайност е нежива.
                        Зависи какво разбираш под жив и нежив.Едно дърво живо ли е?А една звезда?

Коментар

Айде да го кажем наличие на жив разум на друга планета. За мен е много егоистично да се мислим за сами. Още от ученик ми се е набило нещо в главата и колкото пъти се сетя, винаги настръхвам."Вселената е безкрайна и непрекъснато се разширява"

Коментар

naskobg написа:
                            "Вселената е безкрайна и непрекъснато се разширява"
                            Двете твърдения са взаимно-изключващи се.

Коментар

Immortal написа:
                              naskobg написа:
                              Двете твърдения са взаимно-изключващи се.
                              За това и настръхвам. Това беше в учебниците по физика.

Коментар

naskobg написа:
                                А даже и според някои изследвания засилва
                                Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                                182A4.000 IAW49F
                                LPG - Lovato EasyFast
                                ----------------------------
                                "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Working...
                                X