Вярвам в Бог, но не вярвам в нито една религия.Религиите са създадени от хора за хора. Не си представям Бог като белобрад старец, нито като някакво същество неземно. Вярвам, че Вселената Е Бог. Всяка частица във всяко същество или предмет е част от Бог.На нищо друго не вярвам. Даже и на себе си.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вярвате ли?
Collapse
X
-
Браво на Имортъла! Подкрепям напълно.Освен това вярвам, че всичко е възможно. Единствените ограничения и условности, които съществуват в света, който живеем сме си ги създали самите ние или по-точно нашите мозъци== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Не вярвам в нищо. Дори и в себе си. Вярата е за глупците. Предпочитам да проверявам, но понякога и на резултата не вярвам.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Вярвам, че 50% от българите са прости, 45% нямат и грам обща култура и единствените им ежедневни страдания са свързани с очакването на поредното реалити шоу което да им отклони вниманието от истинските проблеми. 4% имат желание да се развиват но са обезкуражени. Останалият 1% е от можещи и знаещи хора като 0.99% от тях са с амбиции да напуснат държавата. Как може кандидат инженер 4-ти курс при задеден му въпрос как се смятат последователно и паралелно свързани кондензатори да не знае как се изчислява. Примера е от днес и се отнася за онези 45% от населението.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Humppa
mitkosoft написа:...
Коментар
-
Humppa написа:mitkosoft написа:...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Humppa написа:mitkosoft написа:...С твърдението на Миткософт съм съгласен, само бих умножил числата по 2.
Коментар
-
Не вярвам в това, в което се очаква да вярват всички. Атеист съм, млад атеист, дори членувах в кръжок с точно такова име. Въпреки че един път през живота си съм се молил - когато при второто ми качване на ски се спуснах по най-стръмната писта на Боровец. Иначе вярвам, че не сме сами във Вселената. Би било много тъжно, ако само на нашата малка планета има живот и цялата останала безкрайност е нежива.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
naskobg написа:"Вселената е безкрайна и непрекъснато се разширява"Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар