Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще ни засичат и в движение, възможно ли е?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    А още по-лесно ще е да си спазиш ограниченията.

    Коментар


      #32
      Още радарите от 80-те години могат да засичат скоростта в движение. Друг въпрос е с каква грешка го правят.Нормативно няма какво толкова да се урежда-то си пише какво трябва да има в разпечатката, за да е валидна като доказателство.Има ли показание на радара, час, дата и място...значи става.

      Коментар


        #33
        tambuhtaneca написа:
        Винаги има начини за избягване на следенето - за ГПС-ите има тапи, за радарите - антирадари, за камерите - слагане на нови номера или фолия, ... зависи какво целиш, но като цяло това с ГПС-ите няма да се приеме, тъй като е противозаконно да те следят.
        Новината е малко старичка, но дава приблизителна представа за това, какво ни чака:http://www.vsekiden.com/25747/%D0%B2.../feed/Тази е малко по-нова;http://dariknews.bg/view_article.php...id=1369824Не е ли постоянно следене това? И колко е голяма крачката от следенето на изминатите километри до отчитане на превишенията на скоростта? В товарните камиони това отдавна е решено с тахо-шайбите и тахо-картите.Като сложиш тапа на ГПСа, и като те спре полицай и не те види на екрана на лаптопа си, нали се сещаш какво ще последва?

        Коментар


          #34
          Нали се сещаш, че това е само за товарните камиони, там и без това са ограничени до 100 км/ч.
          FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

          Коментар


            #35
            Мен така ме глобиха, взеха книжката и отнесах акт в Румъния миналата година.Откакто им забраниха да взимат рушвети такава схема по закон си разработиха, че свят да ти се завие.Карат след теб 30-40-50км... колкото е нужно. Имат списък с лицензирани ’техни’ преводачи и адвокати според държавата ти. Набират го и ти дават да се разберете. Ако си местен получаваш като в бг по пощата. Ако си чужденец те спират и взимат книжката. Луда работа.Там ползват цивилни червени Логан-и със затъмнени стъкла.
            The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
            Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
            Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

            Коментар


              #36
              muns61 написа:
              Подобна техника имаше 80-те години, рядко се ползваше.Инак това е начинът за дисциплиниране на шофьорите - да не знаеш кой и кога те снима. На стационарните камери всички намаляват, след тях настъпват газта. Снимат само заблеяни.
              Нямам нищо против такава техника, но искам веднага след нарушението което са заснели да ме отбият от пътя. След това сядаме да изгледаме нарушението и тогава ми съставят акт. А не след 5-месеца ти идва някаква честитка, после някаква лудница да ти покажат за какво става на въпрос и ела се сети кога е било........

              Коментар

              Working...
              X