Здравейте колеги,Тъй като не съм от София не познавам много майстори, който биха ми помогнали.Търся човек, който да ми направи отвор за аспиратор и от един от контактите да изведе 2ри и съответно да замаже изкъртеното.Ако познавате подобен човек и сте доволни от него моля да ми споделите кординати, за да се свържа с него, тъй като съм в процес на ремонт на кухня.Благодаря много предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си майстор за подготвяне на кухня(София)
Collapse
X
-
Абсолютно никаква идея... тухлена се води сградата, но незнам с какво е направен комина.kal0yanch40 написа:Имаш ли представа, комина как е направен, с итонг или тухли.Няма как да стане тъй като този контакт ще бъде зад пералня, а този който ми трябва ще е на обратния гръб на кухненския плот.naskobg написа:Колега, иди си купи един двоен или троен контакт. Махни стария и на негово място сложи този - не се занимавай с къртене.Fiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
-
Предполагам, отвор за аспиратор в комина. Самия аспиратор в близост да се монтира. Отвор с размери 20/20см...veselin10 написа:Как аспиратор в комина?????
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
И съседа от долу като запали седи гледай кво ша стане.... Ти поне си на "ти" със архитектурата и строителството.Kay_ написа:Предполагам, отвор за аспиратор в комина. Самия аспиратор в близост да се монтира. Отвор с размери 20/20см...veselin10 написа:Как аспиратор в комина?????
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Не само съседа. Готвиш в кухнята и цялата миризма ти влиза в банята. Нали са на общ вертикал за вентилацияveselin10 написа:И съседа от долу като запали седи гледай кво ша стане.... Ти поне си на "ти" със архитектурата и строителството.Kay_ написа:Предполагам, отвор за аспиратор в комина. Самия аспиратор в близост да се монтира. Отвор с размери 20/20см...veselin10 написа:Как аспиратор в комина?????
Коментар
-
Оффф... моя грешка. У дома е вързан за вентилацията и за това, почнах да мисля в тая насока. Ама и за комина да е, пак същото - обгазяваш комшиятаveselin10 написа:Тук не става въпрос за вертикал за вентилация а за КОМИН!
Има някакви, които са сомосъбиращи с повечко филтри, ама май парата им е по - голяма
Коментар
-
А бе комините не са ли по отделно за всеки апартамент?За това като се качваш по етажите в блока, колкото по-нагоре отиваш, толкова по-дебел ти става "комина", защото събира все повече тръби.Или накрая като ги погледнеш отгоре просто виждаш 5-6-8 тръби, колкото са етажите.A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Зависи от изпълнението. Има комини с тръба за всеки етаж, има и такива с главен отвор и спомагателни за всеки етаж, които се включват в главния.Не е лошо колегата да се ориентира какъв е комина и тогава да дупчиBO написа:А бе комините не са ли по отделно за всеки апартамент?За това като се качваш по етажите в блока, колкото по-нагоре отиваш, толкова по-дебел ти става "комина", защото събира все повече тръби.Или накрая като ги погледнеш отгоре просто виждаш 5-6-8 тръби, колкото са етажите.
, да не се наложи на есен да маже и да прави друга дупка
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар