Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оригинален часовник. От къде да купя?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Lane Staley написа:
    BO написа:
    Lane Staley написа:
    Защо те притеснява покупка от сайт?
    Защото часовниците са втората по големина индустрия на ментета, след парфюмите, в този сектор.Лично през септември месец попаднах на магазин, на главна улица в град в Германия, където намерих часовници менте. А магазина си беше лъскав, не някаква забутана арабска дупка.
    Сайтът е проверен - аз съм пазарувал от там, след поста ми в онази тем двама колеги си взеха часовници от сайта.Оплаквания няма.
    Аз не съм казал, че въпросния сайт не е читав. Просто споделям теоретично опасенията.Ако един часовник тук ми е 450 лв., а в този сайт да кажем 400 лв., то никога няма да си го купя от сайта, а ще си го купя директно от магазина тук, който съответно ми поддържа и гаранцията.Не, че не съм купувал часовници и от сайтове - напротив. Дори последния часовник преди 4 месеца за жената го купих от сайт, защото разликата беше двойна, буквално. Съответно дойде с международна гаранционна карта, на която марка официалния дистрибутор и сервиз е именно Джулиани. А картата дори не беше и попълнена. Сега ако стане нещо на часовника, то се съмнявам честно казано, че Джулиани ще го вземат под гаранция без разправии. Но да не стигаме и до там де.Но както каза style34, първо трябва да се избере конкретен часовник и тогава да се търси, защото наистина някои марки тук въобще не са по-скъпи от продажба по сайтове.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

    Коментар


      #17
      точно така BO e прав. За 50 лева няма смисъл от тия гимнастики .за цени до 400 лв всички са един дол дренки ,няма смисъл да се занимавате с гаранции и профилактики да ви взимат по 50 лева :D .щом е за жена ,освен ако не си го е избрала ,не бих купувал лично аз часовник дори и за подарък (лично мое мнение де) .едно на ръка ,че те го приемат като аксесоар едва ли не друго ,че според поверията не не на добре работата
      фиатче Браво 2.0

      Коментар


        #18
        Благодаря на отзовалите се!@tomazoНе знам какви са поверията, но знам какви часовници би харесала жената

        Коментар


          #19
          tomazo написа:
          друго ,че според поверията не не на добре работата
          Потвърждавам. Изпитано!

          Коментар


            #20
            Immortal написа:
            tomazo написа:
            друго ,че според поверията не не на добре работата
            Потвърждавам. Изпитано!
            :D :D :D Може да е съвпадение? :P
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

            Коментар


              #21
              От известно време се занимавам с часовници, може да се каже дори, че съм в начален стадий на колекциониране :D . Имам Festina, Doxa, Fossil и 2 Casio-та в момента. В общи линии, няма никакъв смисъл да пише Swiss made. Поне не и за такъв бюджет. Обяснявам защо - имах един Tissot, който иначе струваше в магазин около... 500-600лв. В този часовник има механизъм за 10$. Аз лично препоръчвам Касио. Вярно, не пише Swiss made, но хубав Дамски часовник е около и малко над 100лв и е в пъти по-здрав и стабилен от евтините Swiss made варианти.

              Коментар

              Working...
              X