Здравейте.На 26.12.2014 се случи едно ПТП при което Виновникът искаше да направи ляв завой и не ме пропусна.Удари ме и ме прати върху бордюра като събарям един знак и се удрям в дърво.Колата която ме удари беше управляване от друго лице, а не от собственика на автомобила.До колкото знам колата му има пълно касно. Искам да знам ако кажат че колата няма да стане и се води тотална щета каква сума ще ми изплати на мен. ( цяла предна и лява част като мисля че и двигателят е засегнат а самият удар е от страната на бордовият компютър).Аз съм само с Гражданска отговорност.Трябваше ли да уведомя моите застрахователи ? Служителят на КАТ каза да си търся правата при застрахователите на виновното лице. Тъй като беше почивен ден и след работно време, разходите за пътна помощ ги поех аз. Сега ми каазват че за първичен оглед трябва да я закарам в сервиз и ако самият сервиз няма кола Пътна помощ или някакъв паяк, пак аз трябва да си платя.Мога ли да си взема тези пари обратно и ако се оцени колата за тотална щета какво обещетение ще получа ? Колата ми излезна близо 4 хиляди ( Фиат Стило 1.9 JTD 115h Jan 2003).
Грешен раздел-> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Коментар