Уважаеми партньори, Бихме желали да Ви уведомим, че във връзка с намаляване цената на пропан-бутан през последните седмици, считано от 00:00 часа на 13.12.2014, отстъпката при използване на карти ЕКО, ще бъде променена на 0,02 лв/л.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Честито, ползвай си я със здраве! Картите са собственост на ЕКО България и се разпространяват безплатно чрез Форума, независимо къде живеете като населено място.Поради възникнали извънредни обстоятелства, ще отложим с няколко дни първото теглене за ваучер от 100 лева за гориво за тези, които са върнали своята стара карта, така че имате още време. Колкото по-бързо върнете стара карта, толкова по-голям е шансът да спечелите.
Напиши коментар:
-
Днес си получих новата карта,за което искрено благодаря на колегата ogi28b.Изпрати ми я по пощата безплатно с препоръчано писмо/за тези,които не са на ясно/.Регнат съм и в други авто форуми,но нашия е номер 1-винаги можеш да разчиташ на помощ за каквото и да е/казвам го не от куртоазия,а от личен опит/.Благодаря на всички!
Напиши коментар:
-
Ама изобщо не ги чакай, раздавай ги веднага на който поиска. Като свършат - ще ти пратя пак. Никъде не е казано, че само на колеги от форума или на хора с Фиати трябва да ги даваш. Щом някой ти поиска - даваш му.
МОЛЯ, използвайте темата само по предназначение - задавайте въпроси за неща, които не са ясни, ще получите отговор. За уговорки с разпространители - моля, използвайте ЛС.МОЛЯ, не ми задавайте въпроси, на които вече е отговорено по няколко пъти, а просто прочетете темата внимателно.
Напиши коментар:
-
Аз, като гледам тука във Варна ще ги раздам на притежатели на други марки автомобили...варненските фиатаджии само на приказки ги бива. Добре, че беше една девойка да ги отсрами и да си вземе карта....Чакам още седмица някой да се свърже с мен и ги мятам по сериозни хора! Между другото има и подаръчета към картите
п.п Може колеги и от градове около Варна да се свързват с мен. Ще измисля как да им ги предам.
Напиши коментар:
-
В мен има няколко карти.Тъй че ако ти се разхожда до Козлодуй, може да си я получиш лично, или да ти я пратя по колега от Лом, който пътува всеки ден.Ти кога се върна в България?!?Ако има и други колеги от Козлодуй, които искат да получат карта - да ме потърсят на тел.О87 888З58З - ДеянВажи и за Враца - мога да пратя по колега, пътуващ всеки ден.В Ямбол ще си бъда чак по Коледа, ако някой е преритал и до тогава не си е намерил - ще нося карти.Карта давам срещу имената, телефонен номер и мейл адрес. Такива са инструкциите от "по-горе"stivan_alone написа:Аз ще се възползвам от пощенската услуга понеже за регион монтана не прочетох да има някои .Аз съм от Лом сега не знам кой точно праща карти по пощата да му пратя адрес,меил и телефон на Оги ли да ги пратя ?
Същевременно да напомня на Оги, че щеше да праща още няколко карти.
Напиши коментар:
-
Искам една карта, тиси оправен ще ме намеришcs_aleksandar написа:За София районите Младост Дружба Искър и Красна Поляна търсете мен, препоръчително е в ЛС-то да оставите телефон с който мога да се свържа с вас.Бих могъл и в съседни райони на кварталите който споменах по назад но с предварителна уговорка.
Напиши коментар:
-
За София районите Младост Дружба Искър и Красна Поляна търсете мен, препоръчително е в ЛС-то да оставите телефон с който мога да се свържа с вас.Бих могъл и в съседни райони на кварталите който споменах по назад но с предварителна уговорка.
Напиши коментар:
-
Припомням от водещото мнение:Единственото условие да получите карта EKONOMY, с която да получавате отстъпка при зареждане и да помагате на Форума, е да предоставите информация за контакт с вас.Няма никакви други изисквания - нито да сте член на форума или клуба, нито да имате стара карта, нито да карате Фиат. Единствено да предоставите начин за контакт с вас.
Напиши коментар:
-
Ок Оги ще ти пратя данните .Приятели имам но проблема е че в Лом имаме само две бензиностанции на лук оил и тва е и една частна даже не и знам името прати само за мен понеже не знам хората колко често пътуват на практика тези карти в Лом няма как да се ползват.Аз ще я ползвам като пътувам в страната или до Монтана областен град е и там има .ogi28b написа:Да, пиши ми точен пощенски адрес, ще ти я пусна препоръчано, а ако имаш познати и приятели, на които можеш да дадеш - кажи ми, за да ти пратя 3-4 карти.
Напиши коментар:
-
Да, пиши ми точен пощенски адрес, ще ти я пусна препоръчано, а ако имаш познати и приятели, на които можеш да дадеш - кажи ми, за да ти пратя 3-4 карти.
Напиши коментар:
-
Аз ще се възползвам от пощенската услуга понеже за регион монтана не прочетох да има някои .Аз съм от Лом сега не знам кой точно праща карти по пощата да му пратя адрес,меил и телефон на Оги ли да ги пратя ?
Напиши коментар:
-
И аз имам карти вече, за връзка с мен ЛС, след това и телефон ще ви дам.
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: