Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• ogi28b
    отговори
    Уважаеми партньори, Бихме желали да Ви уведомим, че във връзка с намаляване цената на пропан-бутан през последните седмици, считано от 00:00 часа на 13.12.2014, отстъпката при използване на карти ЕКО, ще бъде променена на 0,02 лв/л.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Честито, ползвай си я със здраве! Картите са собственост на ЕКО България и се разпространяват безплатно чрез Форума, независимо къде живеете като населено място.Поради възникнали извънредни обстоятелства, ще отложим с няколко дни първото теглене за ваучер от 100 лева за гориво за тези, които са върнали своята стара карта, така че имате още време. Колкото по-бързо върнете стара карта, толкова по-голям е шансът да спечелите.

Напиши коментар:

• kostov
    отговори
    Днес си получих новата карта,за което искрено благодаря на колегата ogi28b.Изпрати ми я по пощата безплатно с препоръчано писмо/за тези,които не са на ясно/.Регнат съм и в други авто форуми,но нашия е номер 1-винаги можеш да разчиташ на помощ за каквото и да е/казвам го не от куртоазия,а от личен опит/.Благодаря на всички!

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Ама изобщо не ги чакай, раздавай ги веднага на който поиска. Като свършат - ще ти пратя пак. Никъде не е казано, че само на колеги от форума или на хора с Фиати трябва да ги даваш. Щом някой ти поиска - даваш му. МОЛЯ, използвайте темата само по предназначение - задавайте въпроси за неща, които не са ясни, ще получите отговор. За уговорки с разпространители - моля, използвайте ЛС.МОЛЯ, не ми задавайте въпроси, на които вече е отговорено по няколко пъти, а просто прочетете темата внимателно.

Напиши коментар:

• iee
    отговори
    Аз, като гледам тука във Варна ще ги раздам на притежатели на други марки автомобили...варненските фиатаджии само на приказки ги бива. Добре, че беше една девойка да ги отсрами и да си вземе карта....Чакам още седмица някой да се свърже с мен и ги мятам по сериозни хора! Между другото има и подаръчета към картите п.п Може колеги и от градове около Варна да се свързват с мен. Ще измисля как да им ги предам.

Напиши коментар:

• Immortal
    отговори
    stivan_alone написа:
    Аз ще се възползвам от пощенската услуга понеже за регион монтана не прочетох да има някои .Аз съм от Лом сега не знам кой точно праща карти по пощата да му пратя адрес,меил и телефон на Оги ли да ги пратя ?
    В мен има няколко карти.Тъй че ако ти се разхожда до Козлодуй, може да си я получиш лично, или да ти я пратя по колега от Лом, който пътува всеки ден.Ти кога се върна в България?!?Ако има и други колеги от Козлодуй, които искат да получат карта - да ме потърсят на тел.О87 888З58З - ДеянВажи и за Враца - мога да пратя по колега, пътуващ всеки ден.В Ямбол ще си бъда чак по Коледа, ако някой е преритал и до тогава не си е намерил - ще нося карти.Карта давам срещу имената, телефонен номер и мейл адрес. Такива са инструкциите от "по-горе" Същевременно да напомня на Оги, че щеше да праща още няколко карти.

Напиши коментар:

• S_BANKOV
    отговори
    cs_aleksandar написа:
    За София районите Младост Дружба Искър и Красна Поляна търсете мен, препоръчително е в ЛС-то да оставите телефон с който мога да се свържа с вас.Бих могъл и в съседни райони на кварталите който споменах по назад но с предварителна уговорка.
    Искам една карта, тиси оправен ще ме намериш

Напиши коментар:

• cs_aleksandar
    отговори
    За София районите Младост Дружба Искър и Красна Поляна търсете мен, препоръчително е в ЛС-то да оставите телефон с който мога да се свържа с вас.Бих могъл и в съседни райони на кварталите който споменах по назад но с предварителна уговорка.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Припомням от водещото мнение:Единственото условие да получите карта EKONOMY, с която да получавате отстъпка при зареждане и да помагате на Форума, е да предоставите информация за контакт с вас.Няма никакви други изисквания - нито да сте член на форума или клуба, нито да имате стара карта, нито да карате Фиат. Единствено да предоставите начин за контакт с вас.

Напиши коментар:

• stivan_alone
    отговори
    ogi28b написа:
    Да, пиши ми точен пощенски адрес, ще ти я пусна препоръчано, а ако имаш познати и приятели, на които можеш да дадеш - кажи ми, за да ти пратя 3-4 карти.
    Ок Оги ще ти пратя данните .Приятели имам но проблема е че в Лом имаме само две бензиностанции на лук оил и тва е и една частна даже не и знам името прати само за мен понеже не знам хората колко често пътуват на практика тези карти в Лом няма как да се ползват.Аз ще я ползвам като пътувам в страната или до Монтана областен град е и там има .

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Да, пиши ми точен пощенски адрес, ще ти я пусна препоръчано, а ако имаш познати и приятели, на които можеш да дадеш - кажи ми, за да ти пратя 3-4 карти.

Напиши коментар:

• stivan_alone
    отговори
    Аз ще се възползвам от пощенската услуга понеже за регион монтана не прочетох да има някои .Аз съм от Лом сега не знам кой точно праща карти по пощата да му пратя адрес,меил и телефон на Оги ли да ги пратя ?

Напиши коментар:

• evgeni85
    отговори
    За Габрово връзка с мен на 0899447898.

Напиши коментар:

• Airfan
    отговори
    И аз имам карти вече, за връзка с мен ЛС, след това и телефон ще ви дам.

Напиши коментар:

• iee
    отговори
    И аз получих карти. За връзка с мен 0887460776, 0893869311

Напиши коментар:

Working...
X