Трябват ми 5-10 карти за Кюстендил - имам проявен интерес.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Благодаря, колега! За другата неделя ще се опитам да присъствамPecho написа:blue_coconut, заповядай на някоя неделна среща, питай за Пешо или Оги и ще получиш карта. Ако искаш да си 100% сигурен, че някой от нас ще е на срещата, пиши ми предварително лично съобщение. Утре конкретно ще ходя.
Малко офтопик въпрос (за което се извинявам), но дали знаеш откъде мога да взема лента на форума за рег. табела, също така и стикер за задно стъкло? Предлагат ли се все още?
Коментар
-
Все още важи.Pecho написа:Заповядай на някоя неделна среща, питай за Пешо или Оги и ще получиш карта. Ако искаш да си 100% сигурен, че някой от нас ще е на срещата, пиши ми предварително лично съобщение.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Здравейте, след загуба на портфейла ми с всички налични документи и картата ми си замина. Как мога да се сдобия с нова, за Пазарджик става въпрос.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Написаното в първото мнение на темата е валидно. Накратко: всеки може да получи такава карта, достатъчно е да изпрати имена и телефон (или имейл адрес) и адрес за доставка. За София: на неделните срещи.
Отстъпката се мени, да не излъжа - мисля между 6 и 9 ст./литър за бензин и дизел. Ще трябва да погледна като заредя следващия път. Ако някой е зареждал тези дни, да пише.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Струва ли пари или е безплатна ? П.С пращам лс сега.Pecho написа: Преглед на мнениетоСъвсем наскоро пратих до Пазарджик! Късмет... Изпрати ми на ЛС имена, телефон и адрес за доставка (най-добре офис на Еконт).
Коментар
-
Отспъпката е 8 ст. за бензин и дизел всеки ден от седмицата (за стандартните им карти май има значение кой ден от седмицата е)Pecho написа: Преглед на мнениетоНаписаното в първото мнение на темата е валидно. Накратко: всеки може да получи такава карта, достатъчно е да изпрати имена и телефон (или имейл адрес) и адрес за доставка. За София: на неделните срещи.
Отстъпката се мени, да не излъжа - мисля между 6 и 9 ст./литър за бензин и дизел. Ще трябва да погледна като заредя следващия път. Ако някой е зареждал тези дни, да пише.
За газ не знам.FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
Така е. Като чекират картата и казват "я, тази е с най-голяма отстъпка" . Единствена по-голяма има на лукойл събота и неделя -10 ст. Ама през седмицата е 6. И без да е реклама, тази зима на -22 всички обикновенни нафти без добавки замръзнаха, само на Еко не!Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар