Що тъй приказвате? Днес сипеха газ на 71 ст.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
Да. Тук е по-евтино горивото, но идеше реч за една нова бензиностанция на входа на голям комплекс, коятостартира с цени около 20 ст. по-ниски от конкуренцията наоколо. 20 дена по-късно цените на веригите в комплекса почти се изравниха. Тази седмица беше интересна. В ДЕГА дизелът стигна цена до 1.72, а в Газпром остана на 1.69. На другия ден табелите се завъртяха Газпром 1.72, Дега 1.68. От няколко дни Газпром закова на 1.70, а ДЕГА - играе с 2,3 ст, надолу и нагоре. Лошото е, че и двете вериги дръзнали да се разграничат от цените на брат’чедите ЛУКойл и Петрол сега се въртят около тяхното 1.73, което не е мръднало от таблата им вече месец. И ако за ДЕГА съм в неизвестност от къде зареждат, за Газпром съм сигурен, че цистерните им идват от Костинброд, където е складовата база на НИС Петрол. Така, че не намирам някакви обективни обвързаности на Газпром с рафинерията ЛУКойл и дъщерните им бензиностанции за да продават на сходни цени и то в конюнктура среда, когато объркването в борбата за пазар ни докараха в града цени от 1.50 за литър нафта.Kay_ написа:Ние У Шопско, май няма да ги видим тия цени
ЛПГ-то още е на 0,88лвA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
На ЕКО-то, за което говорех с отстъпката можеш да заредиш на 0,74лв/л, палиш звяра събота или неделя когато движението е по нормално, правиш си една разходка и зареждаш до горе, после цяла седмица не го мислишKay_ написа:Ние У Шопско, май няма да ги видим тия цени
ЛПГ-то още е на 0,88лв
punto HGT
Коментар
-
Ама те и цените на петрола вече не са 30-32 долара, а минават 40 долара на барел...stilo_new написа:На Дега, дълго време беше 67-68 стотинки, ама май цените са тръгнали нагоре.donnna написа:Що тъй приказвате? Днес сипеха газ на 71 ст.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Е тъй де, никой не оспорва този факт... Същност бе друга че кога стремглаво падаше "играчите" се ослушваха кат лисугери, а кога пое нагоре лека полека, ти мигом се"презастраховат". А "ДЕГА" са си точно баш мишоци, от тези "полевките".Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Тази сутрин случайно попаднах на това http://sekirabg.com/98753298572398-2/Колегите от Варна да кажат вярно ли е, защото звучи нереалистично вече. :D
Коментар
-
Пък тук само се "любуваме" на поредното обгазяване от завода и си сипваме доволно скъпо гориво.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
На бензиностанциите на Петрол и Лукойл ли да зареждаме, където нафтата към днешна дата е точно с 0.20 лв. по-скъпа от тази в Айтос, па макар и да идва от едно място ?charliii написа:По тъпото е,че в момента в Айтос зареждат на Лука понеже свалиха цените от няма накъде. Против съм да подпомагаме монополиста,не им давайте пари.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Приказката ми беше,че в Айтос свалиха цените заради Марешки и отново почнаха да зареждат по другите бензиностанции. Лично аз,като минавам от там ходя до Марешки,не давам лев на другите лакомници.Където няма,всеки си зарежда от някъде.Това е.Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар