Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ГТП без данък ?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #76
    Само без тунелите, че вчера пак минах през ония бижута на люлинската. На мен наистина не ми пречи мощността, като карам по магистрала. И до 80 да падна - никой не ми пречи, и на никого не преча. Изобщо, ако основните пътища са две ленти в посока и през ум няма да ми мине да плащам високия данък.
    браво 1,6/90 - 09 г.

    Коментар


      #77
      Кеф цена няма. Но пък да кажеш, че +120 лева на година са ти много, като го разбиеш на месеци това са по 2 кутии цигари или 2 коктейла и заради това лишение ще караш 60 коня таралясник, дето ако го караш по магистрала със 120 ще харчи повече от 120 коня със 150 км/ч и да не можеш да си и помислиш да направиш изпреварване, просто идилия. Съгласен съм, че е несправедливо да има рязка граница, трябва да има стъпкова система - до 50 коня, от 50 - 100, от 100 до 200 и над 200 примерно. Другото което е, не може тук таралясник над 14 години да плаща по-малко - защо. Това стимулира карането на барутарници. Защо няма стикери на стъклото - Евро 4 и нагоре - имаш право в центъра на Сф, под - нямаш, колко е трудно да се направи. Толкова ли е трудно да сме като холанци и немци и да ходим на работа с велосипед, пеша или метро. Може и да съм краен, но докато мислим как да пре*ем другарчето, държавата, КАТ, енергото и прочие, за да се правим на гъзари, сами се пре*баваме.
      FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

      Коментар


        #78
        Центъра на сф и така нататък,и какво става?Естествено" да го духат бедните".Не всеки може да си позволи по нова кола
        FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

        Коментар


          #79
          Еми не всеки може да си позволи апартамент в центъра на СФ
          FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

          Коментар


            #80
            А, то голям келепир да живееш в центъра на София. Сигур затуй къщите в Симеоново, Банкя и пр. ги раздават по 2 за лев.Конкретния 82-коня таралясник по магистралата от София до Созопол, със скорост между 120 и 165 (По GPS) и включен климатик дава точно 5,66/100. Кефът не е фактор в случая. Аз по принцип си поддържам 150 на магистрала и хич не си мисли, че някой ми се опира, освен разни самолети, които в тая тема наричам "наистина мощни коли". Почти всички отворковци със супермегамощните 120 к.с. под капака се отказват на първия завой още. Щот 120+ за данък има, ама 300+ за нови гуми и 100+ за носачи няма. В този смисъл, не ми прави сметка на цигарите и ракията. Аз съм си я направил. И пак казвам, ако някой напрай София-Оряхово две ленти в посока, за никакъв не ми е да ми е над 100 коня колата. Другите ми редовни дестинации вече са оправени в кривите си отсечки, ама между Ботевград и Мездра съм постоянно в прединфарктно състояние. А съм там през 2 седмици. Е това вече не си струва 120-те лева разлика.
            браво 1,6/90 - 09 г.

            Коментар


              #81
              slonikon написа:
              София-Оряхово две ленти в посока
              Нещо говореха за отсечката Биримирци - Злокучене че щяла да е трилентова, скоростен път, с 35 см асфалт върху 60 см бетон. Ама за София - Оряхово нищо не казаха.

              Коментар

              Working...
              X