Търси се дом за едно малко сладко кученце.Засега се казва Моли. Ако някой го осинови, може да си го прекръсти.В момента му се поставят ваксини, има паспорт.
Не е мое кученцето. Няма родители, сираче е. Няма и родословие, съответно.Породата му е: черно софийско градско куче Не го гледам аз, при една позната е, но тя има и друго куче, което не приема мъника.Кученцето се намира в София.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Разбирам сарказма ти, но предполагам не си ме разбрала правилно. Наясно съм, че кученцето не е породисто, но нямам нищо против него или стопаните му. Въпросът ми е към познавачите, които смятат, че прилича на определена порода.
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Радославе, ще ме умориш.Първо, породата е ретривър, не рийдривър.Второ, по-горе изрично съм написал, че:
Immortal написа:
Не е мое кученцето. Няма родители, сираче е. Няма и родословие, съответно.Породата му е: черно софийско градско куче Не го гледам аз, при една позната е, но тя има и друго куче, което не приема мъника.Кученцето се намира в София.
Кое от това не е ясно?!?Не е на Преслава кучето, става дума за моя позната, която го е намерила безпомощно, взела го е, но първо, че нейното куче не го приема, и второ - тя ходи често в Германия и стои там по много, Кучето си оставя на роднини да го гледат, но те няма да гледат и това кученце.Та се търси добър човек, който би го взел да си го гледа и да се грижи за него.Аз бих го взел, както бих взел при мен и Джоя, но живея в общежитие, в което е изрично забранено гледането на животни. Има портиер, а и стаите са миниатюрни и не е за животни.Ако някой го иска, да пише, ако не - моля, не спамете в темата.
........Та се търси добър човек, който би го взел да си го гледа и да се грижи за него.Аз бих го взел, както бих взел при мен и Джоя, но живея в общежитие, в което е изрично забранено гледането на животни. Има портиер, а и стаите са миниатюрни и не е за животни.Ако някой го иска, да пише, ако не - моля, не спамете в темата.
Дидо, не мога да помогна, но искам да кажа, че ти си добър човек! Уважам те. ( това да не се приема като онова пиянското )
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар