Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хвалба - втори син ми се роди!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито! Да ви е жив и здрав :D
    FIAT Marea ex
    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Живи и здрави!
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Честито, Яворе! Да ви е жив и здрав новородения юнак!
        Уважавам тези,които ме уважават!
        Clube do Marea!

Коментар

Честито!
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

msotiroff написа:
            Да ти е жив и здрав, Явка. Много да те радва и да стане достоен мъж като баща си.П.П: Какви са тези големи разлики бе, хора? Ти - 10г... Женшена - 7г., само будали като мен ли пълнят фурната докато е още топла Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
            Жената на Женшена (половината от ника) е с първо секцио, а след това имаше различни идеи - да има ли да няма ли, преди 2 години имаше неуспешен опит... и така се получи голямата разлика...
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Яворееее....дърто магареее / имаше една песен /. Аз гледам отстрани и изпитвам спортна злоба, щото съм готов на 1000%, ама в намеренията съм си самотен. Светла не иска и да чуе за второ / трето /.Та....адаш - да сте живи и здрави и много щастливи. И на теб, и на Стельо пожелавам да са ви послушни децата, макар че то туй е много относително. Безгрижно детство, усмихнато, ведро и щастливо. Нещо одъртявам ли, какво...но много им се кефя на децата как си растат покрай нас. Дано имат по-спокоен живот от нашия, с по-малко грижи, тревоги и неволи. Наздраве и специални поздрави от Светла и Еличка

Коментар

А сега да ти честитя най-накрая.Да сте живи и здрави и вие и децата и само весели моменти.Това е то живота.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                X