Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво кафе пиете?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Слав написа:
    А пък аз например изобщо не пия кафе
    И аз, съвсем рядко 3в1 като всичко около мен пият и се чудя какво да правя :P
    BMW E46 coupe
    Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Aз пия по 1-2 сутрин,кaто едното е в къщи , a другото нa рaботa.В къщи пия кaфе Дaун Екбъртс /купувaм го от нaй- блиския мaгaзин/.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Пия шварц кафе в къщи и на рабоата. На вън - еспресо или нес с мляко. Общо взето не съм много претенциозен. Все пак гласувам за шварц.
        Stop giving directions, just say "Follow me."
        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Малко интересни факти за кофеина:http://www.bb-team.org/articles/1690...atata-opasnost
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

В къщи еспресо - последно си взех 100% арабика на Чибо май , много ароматно. Ама това 2-3 пъти в месеца , че сутрин не остава време.Иначе разтворимо кафе с какао.
            Brava 1.6 ELX

Коментар

Сутрин в къщи - еспресо (някакъв микс млян в магазинче за кафе), в офиса - пак еспресо, но любимото ми е турското, което правя събота-неделя, пак микс от магазин за кафе.Дневно се събират 4-5 кафета, като последното го пия не по-късно от 16:30.Като марки съм фен на Или, дон кафе, Сагафредо и... естествено Вергано
              Прикачени файлове
              Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Illy , на кафемашина DeLonghi .Другите кафета са ерзац , както казват немците .
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

emzo написа:
                  Малко интересни факти за кофеина:http://www.bb-team.org/articles/1690...atata-opasnost
                  Един живот се живее. Ако се съобразявам с всичко- от удоволствията ще ми остане само бръсненето...
                  Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Разтворимо с много захар, така го обичам.
                    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Еспресо, чисто. Между 2 и 4 на ден.
                      ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Да си почеша и аз езикЯ 3 в 1 на който производител има под ръка! Иначе друго кафе не пия и никога не съм разбирал тия ,които го пият като дрога. А направо ми се повръща от хора,които твърдят,че без хляб могат,но без кафе и ЦИГАРА не!!! А тия,които твърдят,че кафето събуждало...хахаха 2 кафета мога да пия вечер и после да заспя
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                        X