Честито! Много хубави моменти ти пожелавам да имаш с тази кола!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лека смяна на отбора
Collapse
X
-
Честито на колегата, новото си е ново, спор няма. Дано не влиза често в сервиза, че цените наистина са космически (поне спрямо италианските). Предполагам, че е сигурна, удобна и надеждна, ама кое и е интересното и вълнуващото (имам предвид за неутралния наблюдател, за собственика е ясно, и аз не спах като си взех моятаemzo написа:---------
Шефе, ето ти различна придобивка :Ddikanio написа:Обикновено новите придобивки са скучни, банални и пенсионерски :D
) - една от най-разпространените в световен мащаб, нито е много бърза, нито е спиращо дъха красива. Не е като да е GT86 или Супра (щом ще е Тойота) примерно :D
Коментар
-
bubachko
Нали знаете, защо мъжете толкова се възбуждали от жени облечени в кожа и латекс? Ами миришело им на нова кола... :D:D:DМного безаварийни и много хубави моменти с неяtyson написа:На какво мирише вътре? :D
Жената отдавна се оглежда в Авенсис, за тоя точно нямаме пари, ама за 2005-та модела доста и блестят очичките, да видим кога ще ме навие...
Коментар
-
Ми, за 159 мислих, преди време, минах през А4 и стигнах до тук. Ще ме прощавате, но в 159 освен визият отвън, друго няма - нито комфорт, нито визия вътре. Не съм хард кор фен и за мен не си струва, защото не ми пълни душата близо до макса.VooDoo написа:...и аз ,ама ако беше AR 159 :DЧестито и от мен!donnna написа:Честито!!! Ако беше комби благородно щях да ти завиждам....
Коментар
Реклама
Collapse

ЖТД ама не баш
; 182A8.000 Брава
Добра машина! Много да те слуша, колега и много безаварийни километри!
Коментар