Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да прелетиш по цариградско... 150+
Collapse
X
-
ХАХАХАХХА пак за мен се сетихте. Не искам да отварям пак въпроса няма да говоря по него. Само искам да ти кажа че за три поредни дни се прибирам за 8 след това 6 и днес за 9 мин
ОТ Бриколаж-Софияпрес до Студентски град 7-мо РПУ. Засичам откакто подеглям на бриколаж докато излезна от колата в нашия паркинг
Не искам да се хваля а само и аз да кажа каде ми е акъла?!? Карам с летни гуми айде сега не е толкова лошо времето ама ако някой спре рязко пред мен не виждам аз как ще го направя. За мой късмет да чукна на кухата си дървена глава няма злополука.
>>> PUNTO POWER - HGT<<<
-
абе не че нещо, ама за 9 минути си е напълно нормално да изминеш тези 4 километра.... Не е ли ? А 6 минути - вече е по-различно. Ама не бързай... тия 1-2 минути повече няма да ти навредят, но ако решиш да ги спестиш... един път се случват нещата... И аз повече съм се зарекъл да не правя глупости. Цариградско е твърде неравен булевард според мен за такива експерименти.
Коментар
-
Е аз нямам много път по цариградско. Иначе да ти кажа не е нормално 9 мин в тея задръствания
Просто трябва да си нахален и те пускат
и след ракова нагоре няма ядове. Иначе въобще не съм за тези 1-2-3 минути просто за адреналин. Като карах нормално колата ми даде 11 аз направо се изумих как може да ми даде толкова малък разход
А след тези "изпълнения" в момента е 14
>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
ogi28b: Освен, че си екстремист си и обществено опасен - добре, че не си писал ЕГН-то си, направо да те арестуват
Разбирам да си тестваш скоростомера, но не разборам страстта да го правиш в населено място - все пак си имате магистрала до Пловдив - газ там
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Точно това е , че го правя в населено място където е забранено и ако ме хванат, направо могат да ме издърпат към банишора... има там една специфична Зграда, има решетки на всички етажи, сигурно е жертва на чести обири, а не изглежда да има нещо ценно в нея... ама сигурно има, щото има яко охрана, и ограда..
Коментар
-
На Цариградско миналата седмица за първи път се разписах към 170км...Карам си спокойно с 90км.ч и изведнъж някакъв, в последствие го разбрах Ауди А6 с първото купе...Се лепна като марка за мен на около 10см от бронята ми и това със скорост 90 км. Аз само ако отнема газта и сигурно ще ме удари...Та той започва естествено много нервно да свети и свири като някой тарикат....И аз от там 4-та и газ и го гледам тоя плътно до мен и започва ускорението...Това става някъде около Плиска. Аз трябваше да влезна точно след Мак Донълдс за към Младост...Ама не успях...пропуснах си пътя
Е този след 150км.ч започна да става на точка...Та завъртях си на Горубляне и обратно към дестинацията ми.Аз тези светещите и свиркащите обичам точно да ги пусна пред мен, аз да им застана зад тях, да си пусна дългите и да си залепна бутона на клаксона, та притеснението да е на мах... Лешпери
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
нямаше да пиша, ама видях тука разни дестинации и време за изминаване. Бул. Ботевградско шосе, от светофара на старата поща, до кв. захарна фабрика, улица кукуш, това е малко след моста на захарна. Редовните времена са около 12-15макс минути. Имах Деу Тико преди и най-добрия рекорд беше 9 минути! не говора в 3 часа през ноща! Карам 2000 куб темпра от 2 месеца близо и сега наскоро/ като си смених мембраните / подобрих златния рекорд на тикото и новият стана 7 минути! Става въпрос за уникално каране по посочения маршрут, само човек които го е карал поне 150 пъти / гаджето ми живее там
/ може да го земе за такова време, със сигурност ще ви се стори невероятно :Д Така си е, километрите са около 12, а светофарите ... 14
пп. един път с на 1 познат Алфа-та - 146 1.6 боксер слезнах от моста на захарна с 160 км/час, щеше да полудее, на 4та в последни обороти тая алфа 1.6 прави 160 км в час
после спрях за уникалното разстояние от спирката след моста до светофара / завивах на дясно / ако знаете маршрута ще разберете за кво ви говора
Коментар
-
мда... и аз обичам големите скорости, но пък в града?!?Вярно, че Цариградско не е за 50км/ч, ама чак пък съ 100 отгоре...Както казват колегите - едно куче да ви изкочи, или някой подпийнал граджанин... или пък недай Боже някоя начинаеща шофьорка неправилно да изтълкува премигването "къси/дълги"...Вие сте направо за затвора, превантивно!Елате да ги премерим на магистралата, да видим как вървят "старите" коли... (малко в повече ми е и на мен страстта към скоростите).НО не в населено място.Ама няма ли там камери бе, че ад ви привикат после да ви връчат честитката с трицифрената глобичка.
Коментар
-
Тези 150-160 км и разни минути дето хвърчат наляво надясно... Не знам, толкова ли ви липсва емоция в живота бе, хора? Аз си признавам, бавно не мога да карам - и бързо не мога де, все пак съм с 80 коня кола
- тръгвам бързо, карам сравнително бързо, но... Да караш в София с 80+ ( ако не броим цариградско, България и още 2-3 места ), означава да си повериш живота на случайността, на моментното настроение на някой забързан гражданин или на някой нервак. А мен тази идея нещо не ме блазни. Има и още нещо - возил съм се с хора които карат бавно и пак ме е било шубе, возил съм се при други, които карат бързо ( един от тях мнооооого бързо - малко по-бързо отколкото дори тук сте се хвалили. Просто Пеженцето 306 беше 180 коня и ускоряваше до 100 за 7 сек. ) и не ме е било изобщо шубе. Силно се надявам всички вие да сте от вторите
Че все пак след 31 минути свършвам работа и Wellcome to the jungle!!!!
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
да и един мармот какво прави с шоколада?по този мост трудно се минава с повече от 80, но по интеерсното е как си спрял /намалил/ от 160 да вземеш завоя за по-малко от 100метра ?!?!? само състезатели има, ама ми писна да настръхвам аз! точно един такъв се обърна по покрив пред мен на този мост!!!Disturbed написа:нямаше да пиша, ама видях тука разни дестинации и време за изминаване. Бул. Ботевградско шосе, от светофара на старата поща, до кв. захарна фабрика, улица кукуш, това е малко след моста на захарна. Редовните времена са около 12-15макс минути. Имах Деу Тико преди и най-добрия рекорд беше 9 минути! не говора в 3 часа през ноща! Карам 2000 куб темпра от 2 месеца близо и сега наскоро/ като си смених мембраните / подобрих златния рекорд на тикото и новият стана 7 минути! Става въпрос за уникално каране по посочения маршрут, само човек които го е карал поне 150 пъти / гаджето ми живее там
/ може да го земе за такова време, със сигурност ще ви се стори невероятно :Д Така си е, километрите са около 12, а светофарите ... 14
пп. един път с на 1 познат Алфа-та - 146 1.6 боксер слезнах от моста на захарна с 160 км/час, щеше да полудее, на 4та в последни обороти тая алфа 1.6 прави 160 км в час
после спрях за уникалното разстояние от спирката след моста до светофара / завивах на дясно / ако знаете маршрута ще разберете за кво ви говора 
Коментар
-
И аз точно това си помислих - за посоченото разстояние - 7 минути... а мармотите по тротоарите завиват шоколади....Не знам кой започна това с минутите, не ми се връща назад, но какво от това че можеш да стигнеш отнякъде донякоъде за Х минути с У скорост? На колегата със седемте минути му се връзва средна скорост от около 100 км в час. Но той не говори за 3 през нощта, затова искам да попитам "В колко часа се случи това?" И в колко часа са ти редовните времена от 12-15 минути? Съжалявам за тези които погрешно са разбрали темата. Идеята е че вършиш нещо което качва адреналина ти на такива нива, които рядко или никога не са се случвали за някои. А това че си минал 14 светофара за 7 минути, и си засекъл 56 коли, на 6 от светофарите си минал на "късно жълто", а там където има и насрещно, си минал от там и си засекъл други 43 коли, това е за друга тема. Тази е за това че понякога се налага да изпуснеш напрежението като си го изкараш на нещо. Е, аз си го изкарвам на педала за газта. Надявам се хващате разликата в това да вдигнеш 120 на някой булевард, и после да спираш за светофара, и в това да настъпиш колкото можеш и така да се "носиш" 5-6-7 километра , а другите сякаш са спрели когато минаваш покрай тях, разчитайки на това че всички ще се махнат, и на това че точно в този момент няма да изскочи някой помияр.... разчитайки на неща които не зависят от теб, и всеки миг може да се случи неизбежното... това е усещането за менСъжалявам че нямам силата на либрата с 2.4 литровия мотор... Тогава всеки един който ми присветне, ще бъде пропуснат и на своя страна преследван и напъван.... Щото понякога си мислят че карат самолети и не осъзнават че колата пред тях е много, ама много по-силна и някак не върви да и присветкат.... Друго е когато се движиш с 80, и някой долита със 150+ и иска път от далече... може да е на живот и смърт... за това - прав му път. А на магистрала какво да и меря на колата ? Газ, 5-та и колкото стигне и какво ? къде е тръпката?
Коментар
-
Disturbed написа:пп. един път с на 1 познат Алфа-та - 146 1.6 боксер слезнах от моста на захарна с 160 км/час, щеше да полудее, на 4та в последни обороти тая алфа 1.6 прави 160 км в час
Случаят е истински !!! Ако наистина не ти е ясно как може да се получи - питай и ще ти обясня, педали, на коя скорост, в кое платно, колко спирачка, как и къде е началото на спирката и колко метра има от нея до светофара и с колко можеш да влезнеш в десния завой. Само се изненадах че тая смешна алфа 1.6 дигна 160 на 4та по нанадолнище все пакда и един мармот какво прави с шоколада?по този мост трудно се минава с повече от 80, но по интеерсното е как си спрял /намалил/ от 160 да вземеш завоя за по-малко от 100метра ?!?!? само състезатели има, ама ми писна да настръхвам аз! точно един такъв се обърна по покрив пред мен на този мост!!!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар