Явно призива от по горе трябва да обхване и модерирането
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БИСЕРИ ОТ ФОРУМА
Collapse
Важна тема
X
X
-
Явор Митев
Кат гледам колко модераторски бисери има...и все мои. Да зема да се оттегля, че нещо за смях взех да ставам.....дрът съм вече, дрът...
Коментар
-
u_bo
Авео написа:Кат гледам колко модераторски бисери има...и все мои. Да зема да се оттегля, че нещо за смях взех да ставам.....дрът съм вече, дрът...
Коментар
-
u_bo
Gosho_mnt написа:Колата е производство юни 1996г. сменени коняумативи ,4 нови зимни гуми МИШЕЛИН АЛПИН .4 врати,2 Аир бега,хидравлика...за повече информация 0889 09 73 85Gosho_mnt написа:скоро щте има снимки
Коментар
-
u_bo написа:metropolix написа:Здравейте колеги имам проблем с клаксона и тромба(от 1 месец)шюера шеюерта сширнах запоследно и после се прибрах днес през деня си карах фиата -браво 1.6 96г и кога да ползвам клаксона нъцки не работи преди малко провери токовете стига ток и до клаксона и до тромбата пък и двете да изгорят заедно не ми се вярва , също така ми се наложо да товарям таблото и след като го затворих светна аер бег от какво може да е (чистени са грешки но това си свети)
Коментар
-
u_bo
Immortal написа:... но в бързината понякога като обърне на фонетик "виста" и става точно същото. Някой "гений" в майкрософт е решил да размести малко буквите на виста-фонетик-кирилицата.....
Коментар
-
u_bo
-
Почна да избива на секта това вече...d0b0 написа:_жоро_ и мен мее ят че няа до додиш беше ми мерак да ти видя копето др пат шае явно..... ае иинт колко акциз пати ако нее таина ?d0b0 написа:на мен ми е инт дали има др хотели защото не сам сигорен дали ще доида, не искам да се записвам предварително евентуало ако дода да не спа в колатаd0b0 написа:мерси братле ако има и риболов броите и мен аи се надвам да няа проблем като дода щото сам нов в бранша а се зарибявам мнVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
beboka11 написа:колеги първо ваште коли са много по леки за вас трябва астра турбаче и бие целия форумAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар