ей за такава вана съм мечтал винаги

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Забавни и интересни снимки

Collapse

Важна тема

X
X
- 

А тази кака най-отдоло и тя сигурно помага на екипа на ферари в обедните почивки.donnna написа:завода на Ферари...как се случва едно Ферари...http://auto.fishki.net/comment.php?id=1489Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
 -------------------------------------
 1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
 Коментар
- 

Там мислят за всичко,дори и за отдиха на работниците..infirm написа:А тази кака най-отдоло и тя сигурно помага на екипа на ферари в обедните почивки.donnna написа:завода на Ферари...как се случва едно Ферари...http://auto.fishki.net/comment.php?id=1489 Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита... Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
 Коментар
- 

Колега малко късно пиша но сега се разрових тука, тази 20-ка можеш минимум да я удвойш, ако естествено не се занимаваш с колекция на пари ... ако решиш нещо ми пиши да ти дам координати с кого да се свържеш : )krasio_79bs написа:Вчера ми заплатиха с тази банкнота.Като и видях серийният номер и се Толкова еднакви цифри никога не съм виждал на банкнота.Веднага я метнах на "детектора на лъжата", ама си е истинска. Толкова еднакви цифри никога не съм виждал на банкнота.Веднага я метнах на "детектора на лъжата", ама си е истинска. Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо ! Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
 Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
 Коментар
- 

По случай концерта   Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
 Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
 Коментар
- 

Поради недоглеждане от мен банкнотата отиде в Мтел за нов телефона на приятелката ми.svetli4a написа:Колега малко късно пиша но сега се разрових тука, тази 20-ка можеш минимум да я удвойш, ако естествено не се занимаваш с колекция на пари ... ако решиш нещо ми пиши да ти дам координати с кого да се свържеш : )krasio_79bs написа:Вчера ми заплатиха с тази банкнота.Като и видях серийният номер и се Толкова еднакви цифри никога не съм виждал на банкнота.Веднага я метнах на "детектора на лъжата", ама си е истинска. Толкова еднакви цифри никога не съм виждал на банкнота.Веднага я метнах на "детектора на лъжата", ама си е истинска. 
 Коментар
- 

за 156 да ама за 145 ........ за сега няма решение .... :Dex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
 Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
 Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
 Коментар
Реклама

Collapse

+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
 + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.  - Now.
 - Now.

Всеки, който кара 2.0 T.S. ме разбира, какво имам предвид
 Всеки, който кара 2.0 T.S. ме разбира, какво имам предвид  
		 Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
 Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Коментар