Ето и надписа

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Забавни и интересни снимки

Collapse

Важна тема

X
X
- 

Изпревари меogi28b написа:Чудя се колко ли тежи златният мерцедес от предишната страница ? Ето и какво видях днес в 1 вестник: (ако от тук тръгне спор "софиянци срещу софиянци", моля модератор да изтрие снимката, ако аз се забавя с това) Тъкмо щях и аз да я кача Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Ето една друга от мен Тъкмо щях и аз да я кача Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Ето една друга от мен   Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г. Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
 Коментар
- 

Явор Митев Явор Митев
 И аз не можах да разбера. Иначе ситуацията си е нормална и се среща често във всеки град. В Габрово например на "Грездея" завой надясно е винаги зелено...nikki_sixx написа:Е, червеното е за направо и наляво бре! А съвсем ясно се указва, че надясно можеш да завиваш...
 Коментар
- 

на колегата ше му набиваме табаните.., за дето ни шантажира!Авео написа:И аз не можах да разбера. Иначе ситуацията си е нормална и се среща често във всеки град. В Габрово например на "Грездея" завой надясно е винаги зелено...nikki_sixx написа:Е, червеното е за направо и наляво бре! А съвсем ясно се указва, че надясно можеш да завиваш... Или пък ни пробва? Или пък толкова си знае човека... Или пък ни пробва? Или пък толкова си знае човека... Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита! Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита! 
 Коментар
Реклама

Collapse

Един приятел ми каза,  че едно време е имал предпазна клетка и е участвало в състезания . Някой ако има повече данни за него да пише . Жал ми стана като видях как е завършил живота на бегачката
 Един приятел ми каза,  че едно време е имал предпазна клетка и е участвало в състезания . Някой ако има повече данни за него да пише . Жал ми стана като видях как е завършил живота на бегачката   

Коментар