Случайно попаднах на паркирането на една мутра, която беше толкова сигурна в действията си, че едва не забърса горкото сеатче. Така че отваряйте си очите
Искаш да кажеш тази....това го е карал човек без ориентация в пространството, особено седнал в кола. Не е типично за мъж. По тази причина искам да се обърна към хората, които 100% не ползват този форум с думите:"Мили мутри, купете на жената до вас едно Пунто, стига сте си правили ку*****e по дълги, като давате камион на куклички. Те винаги ще ви го върнат тъпкано."Буквално.
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Така като гледам как е паркиран Hummer-a много се съмнявам да е мъж и то мутра, защото обикновено те паркират като тираджии. Може да заеме 3 места за паркиране, но да се наблъска толкова близо до друга кола, едва ли. Иначе си заслужава резване на гумите, ама ако е мутра наистина може да те направи да изглеждаш така: Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Така като гледам как е паркиран Hummer-a много се съмнявам да е мъж и то мутра, защото обикновено те паркират като тираджии. Може да заеме 3 места за паркиране, но да се наблъск толкова близо до друга кола, едва ли. Иначе си заслужава резване на гумите, ама ако е мутра наистина може да те направи да изглеждаш така: Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Мутрите беха преди повече от 10 години,сега са "добре облечени бизнесмени"
Аз па преди когато Витошка все още беше отворена за МПС видех една "Кукличка" как при маневра обратен завой успя да удари един ML 2 пъти в бетонните колци които са да не се паркира !!! И даже не разбра че ги е подпряла.
боже, а оня ден в квартала се разминах с един хамър. Беше огромен, а улицата тясна, та отбих да го изчакам. И като погледнах кой го кара - жена, блондинка, говореща по телефон Добре че се размина :D
Тоя Хамър го знам ) Познавам го по номера. Той си регистрираше колата точно когато аз регистрирах Бравата. Пича е 25 кила мокър, с мазна усмивка и облечен в бяло (и друг път съм го виждал - все така се носи). Когато си регистрираше Хамъра се опита да изпревари цялата опашка, ама катаджията на входа го върна най-отзад на опашката После когато влязохме в КАТ се опита да изпревари опашката до хангарите за прегледа, но майсторът го върна най-отзад Баси набедения гъзар. Влезе малко преди мен, а аз като излязох тоя още висеше по опашките. Виждал съм го в града 1-2 пъти и кара все едно се е качил на танк, пък и то си е горе-долу така де.
Случайно попаднах на паркирането на една мутра, която беше толкова сигурна в действията си, че едва не забърса горкото сеатче. Така че отваряйте си очите
Абе, само аз ли не виждам картинката... ?!
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар