Не съм казвал, но пак повтарям:ФЕРАРИ Е АВТОМОБИЛНИЯТ БОГ И МИХАЕЛ ШУМАХЕР Е НЕГОВИЯТ ПРОРОК!
винаги когато прочета това му мнение на kiro_of_the_day...се кефа много!Много "фенове" на Ф1 са критични и второто, което казват по повод завръщането на НАЙ-ГОЛЕМИЯ е: ми той нищо нама да направи и ще се оака...ще падне от високо и тн! Обаче за истинските фенове , не само Шумахеристите а всички , ще са доволни да видятедна от най-легендарните личности във Ф1! Дори и само да мине на загряваща обиколка пред трибуните ЩЕ Е ДОСТАТЪЧНО!Само гледайте ,какво ще стане във Валенсия!
Когато няма какво да казвам в една тема , аз не пиша в нея. Добре съм ти дал пример че заглавието на темата не е : Харесвате ли Шумахер като пилот? или Какво е мнението ви за Шумахер? Правиш ли разлика с истинското заглавие на темата , или ти търсиш под вола теле. Или с няколко думи , не е важно да пишеш в темата задължително и на всяка цена , а да пишеш нещо конкретно в нея. В твоя случай ти правиш хронология на лошите моменти в кариерата на един пилот , за какво говорим тогава 
Коментар