Първо искам да кажа че нямам нищо против марката и имам 3 фиатчета...Сега да кажа за мойто пунто(бензиновото) колата е зех на 87000км 97 година и какво да ви кажа колеги,карам е душманската било то градско или извънградско,но чесно да кажа имам много оплаквания...1.окачването не е подготвено за нащте пътища,то не беха смени на тампони,носачи и т.н.Задния мост се разби тотално и стои като стойка на БМВ разчекнат...2.ел.с-мата трябва да се признае че търпи критики,няколко пъти изчезваше масата при опит за завъртане на стартера(не открихме къде е проблема,но се оправи) чистачките си работят само когато искат,дясното ел стъкло понякога не иска да бачка,е все такива дребни но дразнещи неща...Иначе относно двигателя нямам никакво оплакване,може би това е най хубавото в цялата кола (ако изключим прескачането на ремъка няколко пъти,където пак проблема не беше открит,защото ремъка беше нов и колелата прави)Изпускателната с-ма също е под критика,но какво да се прави...Сега сигорно си мислите че повечето неща са консомативи,но не сте прави защото едно БМВ примерно изкарва много повече километри без проблеми по окачването....Според мен италианските Фиатчета са си добри при нормално каране,но просто не обичат големите натоварваня...Вече чесно се замислям дали следващата ми кола да е фиат

Коментар