kiler_4o написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От 1-ва до 5(6)-та максимална скорост
Collapse
X
-
Знаеш ли, и това е вариянтAbarth. написа:А ако бега километражаkiler_4o написа:За зимата ще ходим до благоевград ... ако сме с чинкуечентото може някъде по пътя да спрем, за да ти покажа, че ги може ... или някой бургазлия да дойде та да види ... а може и клипче да направя ... просто си нямаш идея какво направи като каза тези думиpunto94 написа:с чинко съм се мерил - късам го с много 0.9 и буталата да излязат не може да ги направи тези неща /говорим без преработен двигател/ За К&Н мога да кажа цена - 210лв го платих !
все едно да обидиш пред мен вартбург 

Трябва някой бургазлия да дойде да кара до чинкуто
Коментар
-
до 3-та си като мойто уно 1000 кубика 45 к.с на газ ама после ме биеш ,няма да се дърпамеivanko написа:1-ва 552-ра 953-та 1254-та 1605-та по книжка е към 200Това е на Peugeot 205 1.6 GTI на ограничител окoло 6500-67000-100 за около 9.4-5 сек.
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Може и с мотор от 306ца да е било$ abarth $ написа:1.9 може биTipo_89 написа:Возих са в едно Пежо 205 2.0GTI(Тез са редки).Адски много дърпа.Нямаше километраж,ама звука беше страхотен,скороста също.Много мощно е.
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Лъжеш сеTipo_89 написа:Не оригинално.Има такива двигатели за 205,ама са много рядки. :P
Може да има,но пежо незнаят за тях
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Бате да не си мутра,че ше ми намериш телефона без да ти го давам бреkiler_4o написа:Abarth. ако минаваме през софия на пътя за блг да ти звънна ли да провериш скоростите, които чинкуто развива дали са същите ?
Не ми давай телефон, ще звънна на 2-3 и ще го намеря :P:P:P
Коментар
-
хаха, не беAbarth. написа:Бате да не си мутра,че ше ми намериш телефона без да ти го давам бреkiler_4o написа:Abarth. ако минаваме през софия на пътя за блг да ти звънна ли да провериш скоростите, които чинкуто развива дали са същите ?
Не ми давай телефон, ще звънна на 2-3 и ще го намеря :P:P:P
Просто в един форум тука намерих 4 телефона без да са ми ги давали и хората после се скъсаха да ме питат от къде ги имам
Ще звънна на 2-3 съфорумници от софия и все някой ще го има, предполагам
Иначе се шегувах, де
може и да не е така
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар