Kuku написа:

Аз лично съм се разминавал на косъм няколко пъти в подобни ситуации, последната на Цариградско шосе. За секунди си свалих погледа към музиката за да пъхна диск и в следвящия момент като погледнах напред - колегата пред мен спрял на има-няма 15м
 Аз лично съм се разминавал на косъм няколко пъти в подобни ситуации, последната на Цариградско шосе. За секунди си свалих погледа към музиката за да пъхна диск и в следвящия момент като погледнах напред - колегата пред мен спрял на има-няма 15м  Ако беше мокро, никога не бих успял!И за какво?!? Все едно не съм можел да пъхна диска на AC/DC в уредбата на някой светофар, на червено. Например...Хубавото е, ако изобщо може да се извади нещо хубаво в тези ситуации, че си правим изводите и ставаме по-внимателни. Учим се, или поне би трябвало да е така.Важното е че си здрав след тая случка!
 Ако беше мокро, никога не бих успял!И за какво?!? Все едно не съм можел да пъхна диска на AC/DC в уредбата на някой светофар, на червено. Например...Хубавото е, ако изобщо може да се извади нещо хубаво в тези ситуации, че си правим изводите и ставаме по-внимателни. Учим се, или поне би трябвало да е така.Важното е че си здрав след тая случка!

иначе за тия работи с музиката то моя е на 7 месеца и презаписваемия дет го слушам нон стоп не излиза често та и аз го издърпвам но пък в повечето случаи съм със спътник и си го карам тои да ми го сменя диск-а а иначе дамм и аз съм забелязал поне при мен ако се позаблея съм или леко в ляво или дясно и номера с смс съм го правил ама само по прав път и то доста бърз отговор беше а си и карах и в лявата лента.... абре доста глупости правим еи така без да се усетимм
 иначе за тия работи с музиката то моя е на 7 месеца и презаписваемия дет го слушам нон стоп не излиза често та и аз го издърпвам но пък в повечето случаи съм със спътник и си го карам тои да ми го сменя диск-а а иначе дамм и аз съм забелязал поне при мен ако се позаблея съм или леко в ляво или дясно и номера с смс съм го правил ама само по прав път и то доста бърз отговор беше а си и карах и в лявата лента.... абре доста глупости правим еи така без да се усетимм    

а и аз се грижих за музиката
  а и аз се грижих за музиката   не е здравословно с 200 да си отваряш количката или да пипаш радиото
  не е здравословно с 200 да си отваряш количката или да пипаш радиото

Коментар