Може би не е тук мястото на тази тема, защото, за най-голямо мое щастие не съм включен в статистиката с починалите хора по родните ни пътища, но не знам къде другаде да споделя това което ми се случи на път за "ИТАЛФЕСТ 2006" в петък, около 17:30ч., на 84км. от София на магистралата в посока Пловдив  

На последната снимка се вижда, че аз съм застанал до колата и оглеждаме поръженията с "ShoxXx" - имам натъртвания по десния крак и ръка/рамо, и леко охлузване по главата
На последната снимка се вижда, че аз съм застанал до колата и оглеждаме поръженията с "ShoxXx" - имам натъртвания по десния крак и ръка/рамо, и леко охлузване по главата  Трябва да благодаря на Господ, че останах само с уплахата и смачканите ламарини
 Трябва да благодаря на Господ, че останах само с уплахата и смачканите ламарини  

На последната снимка се вижда, че аз съм застанал до колата и оглеждаме поръженията с "ShoxXx" - имам натъртвания по десния крак и ръка/рамо, и леко охлузване по главата
На последната снимка се вижда, че аз съм застанал до колата и оглеждаме поръженията с "ShoxXx" - имам натъртвания по десния крак и ръка/рамо, и леко охлузване по главата  Трябва да благодаря на Господ, че останах само с уплахата и смачканите ламарини
 Трябва да благодаря на Господ, че останах само с уплахата и смачканите ламарини  

К’вото и да е важното е,че сте живи и здрави!!!
  К’вото и да е важното е,че сте живи и здрави!!!

Противно на очакванията ви, причината за катастрофата не е нито висока скорост, нито технически проблем, нито влошени атмосферни условия или проблеми с пътната настилка... единствената причина съм АЗ
 Противно на очакванията ви, причината за катастрофата не е нито висока скорост, нито технически проблем, нито влошени атмосферни условия или проблеми с пътната настилка... единствената причина съм АЗ   На тръгване от София си пуснах един диск (не МР3), който малко преди мястото на инцидента свърши и реших да го сменя с МР3, за да искарам без повече смяна на музиките до Хисаря
 На тръгване от София си пуснах един диск (не МР3), който малко преди мястото на инцидента свърши и реших да го сменя с МР3, за да искарам без повече смяна на музиките до Хисаря  До тук добре, отварям панела, натискам изваждане на диска - НЕ ИЗЛИЗА
 До тук добре, отварям панела, натискам изваждане на диска - НЕ ИЗЛИЗА  Надигайки се да видя диска, най-вероятно по инерция, повдигайки цялото си тяло съм мръднал и лявата си ръка в същата посока, което е отклонило колата леко и бавно към аварийната лента, където пък беше спрял камиона на заден план в снимките, в чиято задна част се ударих
 Надигайки се да видя диска, най-вероятно по инерция, повдигайки цялото си тяло съм мръднал и лявата си ръка в същата посока, което е отклонило колата леко и бавно към аварийната лента, където пък беше спрял камиона на заден план в снимките, в чиято задна част се ударих  

таман са на промоция в момента.Само не казвай, че аз ти давам този акъл, щото съфорумците ша ма скопат!
  таман са на промоция в момента.Само не казвай, че аз ти давам този акъл, щото съфорумците ша ма скопат!  

Коментар