Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тежка катастрофа на автомагистрала Тракия

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Тежка катастрофа на автомагистрала Тракия

    Лека им пръст на хората.http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...na_magistrala/

    #2
    жалко за хоратадано се разберат точните причини...и е крайно време да има контролмаксималната скорост на автобус по магистрала е 100, по останалите пътища 80не може кати си кара човек със 120-130 и автобус да го изпреварватова означава две неща - или уредите се манипулират, или никой не ги проверява
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

    Коментар


      #3
      ентуртранс и юнион ивкони са.. абе без думи.Със 130 съм карал не на мегистрала и ме изпреварват... на какво прилича това.Дано не се окаже шофьорска грешка пак, защото ако искарат човечеца виновен няма да се отърве.... иначе ако гръмне тая гума с тая скорост.. наистина може да направи такава беля.Мир на праха им на хорицата.

      Коментар


        #4
        Автобусите и ТИР-вете са потенциални убийци. Шофьорите им са камикадзета . По цял ден съм в автомобил и пътувам много. често си карам по магистралата с 120-130км и ме изпреварва автобус, същото е и по пътя Стара Загора - Бургас ,даже тук е още по ужасно ,отнемат предимство,карат с превишена скорост ,изпреварват на забранено.Дне след кръговот на магистралата посока Стара Загора ме изпревари Автобус ,карах с 80км ,той с колко ме мина нямам идея.Трябва изключително силен контрол над тия убийци ,включително и отнемане на книжки,защото от това зависи живота на всеки който пътува.Бог да ги прости загиналите от днешната катастрофа!

        Коментар


          #5
          Не искам да прозвучи като защита на шофьора или превозвача ,но под внимание никога не се вземат състоянието на настилката/наличие на неравности по магистралите които при скорост от 100-120 км/ч те подхвърлят/ състоянието на пътната маркировка която е в помощ на водачите особенно на разклонения и участък със много завои нощем.Почти цялата пътна мрежа е обрасла с дървета и храсти до такава степен ,че дори знаци не се виждат ама вината е все във водача на средството с двигател ,а не в пътно,община или пешеходец та било и велосипедист.Последните са най-недисциплинираните на пътя ,но вината не е само тяхна защото велоалеи йок.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

          Коментар

          Working...
          X