Когато се е правил на гъзар с тоя 20 годишна кола не е мислил,а сега се оправдава със обороти и незнам си какво.Всеки келеш като направи беля после се оправдава че я спукал гума я колата поднесла заради дупка.......Затвор за такива идиоти......Да стоиш на спирка и някой малоумен комплексар да те помете.....Затвор за такива!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Млад шофьор на BMW помете 4-ма на спирка.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
една дума затвор и нз защо но сички мизерии по пътищата особено в плд се правят от бе ем ве 316 318 320 мислите че нм бягат ли кво след тях се нарежда хонда сивик загледайте се и ще видите така че на тия трепането е малкоФиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
това няма умора за балканче
Коментар
-
е и ти си бил келеш само че с на дядо ладата аbqlovento написа:Когато се е правил на гъзар с тоя 20 годишна кола не е мислил,а сега се оправдава със обороти и незнам си какво.Всеки келеш като направи беля после се оправдава че я спукал гума я колата поднесла заради дупка.......Затвор за такива идиоти......Да стоиш на спирка и някой малоумен комплексар да те помете.....Затвор за такива!
Коментар
-
Със две думи оправдаваш приятеля си така ли да го разбираме?durex_a написа:е и ти си бил келеш само че с на дядо ладата аbqlovento написа:Когато се е правил на гъзар с тоя 20 годишна кола не е мислил,а сега се оправдава със обороти и незнам си какво.Всеки келеш като направи беля после се оправдава че я спукал гума я колата поднесла заради дупка.......Затвор за такива идиоти......Да стоиш на спирка и някой малоумен комплексар да те помете.....Затвор за такива!
Коментар
-
него оправдавам него и уневинявам колега но престави си аз съм с 1 ден по голям от него и сме заедно от 16 години ти неби ли го защитавал за квото и да било ? а и всеки е бил "келеш" както каза колегата по горе несъм ли прав ?nai7 написа:Със две думи оправдаваш приятеля си така ли да го разбираме?durex_a написа:е и ти си бил келеш само че с на дядо ладата аbqlovento написа:Когато се е правил на гъзар с тоя 20 годишна кола не е мислил,а сега се оправдава със обороти и незнам си какво.Всеки келеш като направи беля после се оправдава че я спукал гума я колата поднесла заради дупка.......Затвор за такива идиоти......Да стоиш на спирка и някой малоумен комплексар да те помете.....Затвор за такива!
Коментар
-
Да ти кажа чесно дори и да е най-близкия ми човек щом е виновен да си понесе наказанието.Няма да се отрека от него но и няма да го подкрепя.Аз също се келеша понякога но отивам на един полигон изкарвам си всичката рацерска енергия и се прибирам.Ами ако имаше деца какво правим тогава?.Млад си още като пороснаш и имаш дете ще разбереш за какво иде реч.durex_a написа:него оправдавам него и уневинявам колега но престави си аз съм с 1 ден по голям от него и сме заедно от 16 години ти неби ли го защитавал за квото и да било ? а и всеки е бил "келеш" както каза колегата по горе несъм ли прав ?nai7 написа:Със две думи оправдаваш приятеля си така ли да го разбираме?durex_a написа:е и ти си бил келеш само че с на дядо ладата аbqlovento написа:Когато се е правил на гъзар с тоя 20 годишна кола не е мислил,а сега се оправдава със обороти и незнам си какво.Всеки келеш като направи беля после се оправдава че я спукал гума я колата поднесла заради дупка.......Затвор за такива идиоти......Да стоиш на спирка и някой малоумен комплексар да те помете.....Затвор за такива!
Коментар
-
затова хората са казали- избирай си приятелите, може утре той да се прави на келеш с теб в колата и да цунете някое дървоdurex_a написа:него оправдавам него и уневинявам колега но престави си аз съм с 1 ден по голям от него и сме заедно от 16 години ти неби ли го защитавал за квото и да било ? а и всеки е бил "келеш" както каза колегата по горе несъм ли прав ?nai7 написа:Със две думи оправдаваш приятеля си така ли да го разбираме?durex_a написа:е и ти си бил келеш само че с на дядо ладата аbqlovento написа:Когато се е правил на гъзар с тоя 20 годишна кола не е мислил,а сега се оправдава със обороти и незнам си какво.Всеки келеш като направи беля после се оправдава че я спукал гума я колата поднесла заради дупка.......Затвор за такива идиоти......Да стоиш на спирка и някой малоумен комплексар да те помете.....Затвор за такива!
време е книжките да почнат да ги дават поне на 21...
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Подкрепям колегата durex_a защото не знаете какво казаха по новините стават грешки и това е една голяма може се е правил на рейсър но разбира грешката си дори не е можел да говори след случката ще си понесе последиците който естествено няма да са обективни за отнемане на живот никой не го оправдава и оневинява !!! И не можах да разбера какво скочихте над колегата като каза че си кара рейсърската ми и аз си карам рейсърската когато пътя и мястото позволяват и не ме е.е . Видяхме много от колегите как стигнахме до Карандила и обратно и на летището нямаше много отличаващи се дето караха с 60-70 по завойте така че не се правете като ви се кара с 50 си купете училищен автобус !!!!!!Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
Верно и ти си на 18? Не знам как си представяте убийството по невнимание, пребиването на няколко човека и т.н. Това са все неща за които човек трябва да си носи последствията. Същия подобен рейсър отнесе спирка и във Варна - била станала неуправляема колата... Алоооо, това пък е най-долното и тъпо оправдание - щом колата е в НЕИЗПРАВНОСТ къде отиваш може би със нея? Относно русенският случай - младежът НЕ трябва да влезе в панделата, а трябва да бъде даден за линчуване на пострадалите и роднините им - искам да видя тогава дали ще линчуват "виновното" БМВ или "невинния" водач.Искам да уточним едно нещо - ядрените бомби в Япония са ги пуснали хора, вярно, бомбите са гръмнали сами...gelew написа:Подкрепям колегата durex_a защото не знаете какво казаха по новините стават грешки и това е една голяма може се е правил на рейсър но разбира грешката си дори не е можел да говори след случката ще си понесе последиците който естествено няма да са обективни за отнемане на живот никой не го оправдава и оневинява !!! И не можах да разбера какво скочихте над колегата като каза че си кара рейсърската ми и аз си карам рейсърската когато пътя и мястото позволяват и не ме е.е . Видяхме много от колегите как стигнахме до Карандила и обратно и на летището нямаше много отличаващи се дето караха с 60-70 по завойте така че не се правете като ви се кара с 50 си купете училищен автобус !!!!!!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ти обаче не си наред,за какво да чукам на дърво някой да не ме премаже на спирка докато си чакам автобуса,или мой познат да не помете хора на спирка.Разбирам че за теб това е нормално да пометеш няколко човека и после да се оправдаваш ами тя колата беше виновна.На такива като вас трябва да им вземат книжките до живот,вие сте опасни за околните.Дано този твой приятел никога да не кара кола повече.durex_a написа:абе философи много
чукайте на дърво и се молете да несе случва на вас и ваши близки че тогава друга песен ще пеете сигорен съм и благодаря на колегата gelew че се застъпа за мен 
Коментар
-
стискам палци утре ти да НЕ се оправдаваш с колата искрено го казвам колега щото ще си същиnai7 написа:Ти обаче не си наред,за какво да чукам на дърво някой да не ме премаже на спирка докато си чакам автобуса,или мой познат да не помете хора на спирка.Разбирам че за теб това е нормално да пометеш няколко човека и после да се оправдаваш ами тя колата беше виновна.На такива като вас трябва да им вземат книжките до живот,вие сте опасни за околните.Дано този твой приятел никога да не кара кола повече.durex_a написа:абе философи много
чукайте на дърво и се молете да несе случва на вас и ваши близки че тогава друга песен ще пеете сигорен съм и благодаря на колегата gelew че се застъпа за мен 

аз приключвам по темата !!!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар