като го прочетох ми стана едно такова гадно, тъжно . Така се изкефих на тоя проект , а ето какво стана лека им пръст
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В памет на колегата krasio.323
Collapse
X
-
според мен до голяма степен за това надъхване изиграва и форума,все пак тук се обменя изклиючително много такава информация,не искам да философствам защото не му е мястото,но колегата е прав всичко ще забравим и пак ще изкочи някой дето предизвиква всички....Tie написа:Бог да ги прости момчетата.....
Мир на праха им......... лошото е че колкото и да сме шокирани всички, след няколко дни спомена за инцидента ще избледнее и всички ще продължим да искаме още и още и още - и така до следващия трагичен инцидент
П.С. Старите хора казват: В тази работа ред няма
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Чакай малко, никой не кара никого да прави каквото ида е с колата си. Всеки си има желания и виждания. Има ентусиасти. По тази логика, всички, които си преправят колите, гледат от чуждите сайтове. Те са виновни за всичко. Всеки има глава на раменете си и отговаря за това, което прави. Станалото, станало, само можем да се замислим дали всичко това си заслужава. Все пак мощните автомобили са главно по пистите, а не родните пътища. Изключвам ралитата, защото там вече се изисква висш пилотаж. Въпреки това пак има случаи, както на Рали България преди няколко седмици.sonicempire написа:според мен до голяма степен за това надъхване изиграва и форума,все пак тук се обменя изклиючително много такава информация,не искам да философствам защото не му е мястото,но колегата е прав всичко ще забравим и пак ще изкочи някой дето предизвиква всички....Tie написа:Бог да ги прости момчетата.....
Мир на праха им......... лошото е че колкото и да сме шокирани всички, след няколко дни спомена за инцидента ще избледнее и всички ще продължим да искаме още и още и още - и така до следващия трагичен инцидент
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Колега лично аз съм имал пререкания с починалото момче, точно за безопасността при тунинга.За жалост се оказа, че имам лоша уста.Просто такива му бяха възгледите на колегата.sonicempire написа:според мен до голяма степен за това надъхване изиграва и форума,все пак тук се обменя изклиючително много такава информация,не искам да философствам защото не му е мястото,но колегата е прав всичко ще забравим и пак ще изкочи някой дето предизвиква всички....Tie написа:Бог да ги прости момчетата.....
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар