Колеги на това попаднах днес,мног жалко за младото момче.Станало е снощи водача е тръгнал рисковано да задминава но не е успял да се прибере навреме и цистерната буквално го е прегазила.

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

отново ФИАТ

Collapse

X
- 

То затова трябва да се мисли, но за много хора това е трудно занимание...paralesa написа:жалко освен за момчето,а и ,че никой няма да се научи от тоя инцидент...всички гледаме на картинка,вайка ме се и после като излезем на пътя се мислим за безсмътни,докато ни дойде на нашата глава  Между другото имаше подробна статистика за катастрофите от вчера, никъде не видях за подобен случай...

Frontera Sport, X20SE март 1998 Между другото имаше подробна статистика за катастрофите от вчера, никъде не видях за подобен случай...

Frontera Sport, X20SE март 1998
 Коментар
- 

Сутринта го прочетох във Труд но по нета.Станоло е към 1.00 вечерта на пътя Димитровград-Стара ЗагораVladim написа:То затова трябва да се мисли, но за много хора това е трудно занимание...paralesa написа:жалко освен за момчето,а и ,че никой няма да се научи от тоя инцидент...всички гледаме на картинка,вайка ме се и после като излезем на пътя се мислим за безсмътни,докато ни дойде на нашата глава  Между другото имаше подробна статистика за катастрофите от вчера, никъде не видях за подобен случай... Между другото имаше подробна статистика за катастрофите от вчера, никъде не видях за подобен случай...
 Коментар
- 

Катарстрофа

Много си прав напълно те подкрепямparalesa написа:жалко освен за момчето,а и ,че никой няма да се научи от тоя инцидент...всички гледаме на картинка,вайка ме се и после като излезем на пътя се мислим за безсмътни,докато ни дойде на нашата глава  Теоритиците си лаят, голфа си върви! Теоритиците си лаят, голфа си върви!
 Коментар
Реклама

Collapse

Коментар