Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

не толкова ужасна катастрофа по-точно ужасно комична.Търново

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    не толкова ужасна катастрофа по-точно ужасно комична.Търново

    вчера гледах по ТВ смешната случка. Камион се заклещил под сводовете на 200годишна старовремешна къща в Търново Даваха репортаж.Водача се бил оправдавал с тва,че немало знак колко било високо.И интервю на кмета на града. "той кюрав ли е че къщата е по-ниска от камиона" МПС то щяло да остане там докат се реши дали къщата ще се събаря цялата или ще се укрепява,нямало шанс за последното.Сажалвам пак ако се повтарям с др.тема,ма сеа се сетих за случката и на пръв поглед нямаше такава.Ще ми е интересно да разбера ко ше става с къщата и камиончето.пак със съшата темаА аз бях свидетел преди години как един прицеп ЕВРОПА с контеинер отзаде се бе засилил да минава под моста към кв.Левски във Варна и задната част на контеинера беше паднал на пътя : )

    #2
    http://vbox7.com/play:750620b2 това е видеото от новините,смешна история,тоя тир е толкова по-висок от повечето къщи на "Гурко",с какъв акъл от там минават тирове
    ex.Мареа ТД100

    Коментар


      #3
      Re: не толкова ужасна катастрофа по-точно ужасно кумична.Тър

      vin_d написа:
      вчера гледах по ТВ смешната случка....
      То и заглавието на темата е комично. Ама не за всеки.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

      Коментар


        #4
        Комични са оправданията. Не му били сложили знак за височината. Че кога разносвачите са гледали знаци?! Жалко за къщата. 200 години! Тази къща като са я строили още сме били на десетилетия от освобождение. Само си представете що живот и съдби е изгледала, що история е попила. И накрая некъф пръдльо решил че е шофьор и я събаря.

        Коментар


          #5
          айде айде,то сега щото го дадоха,че я съборил,а какво прави другия пръдльо-Рашев по въпроса??? Седи гледа,мига на парцали и се прави на умен...А че поне още 15 такива къщи се рушат и той не прави нищо по въпроса??? Знаеш ли какъв парадокс се получава...един познат има такава къща и не може грам да бутне по нея без да му дадат разрешени,а те НИЩО не разрешават и колкото е хубава вътре къщата,толкова отвън изглежда,че се рущи,защото не му дават да си прав имота! Има и още по-големи парадокси...задължават хора,да правят ремоинт на къщата,в която не живеят,но е тяхна собственост,защото била опасна за околните...хубаво,ама хорицата няма смисъл да укрепяват подобна съборетина,защото това чудо няма поправяне...но не им дават да я съборят и построят наново...нито им дават пари да я укрепят,както изискват от тях....такъв омагьосан кръг е с тия къщи,че идея си нямаш Накрая ми лъсва тоя неграмотник по телевизията и се пули "сляп ли,че камиона му е по-висок,че е минал от там" а той самия нищо прави за още поне 15 такива постройки,за да ги реставрира и запази!!!
          ex.Мареа ТД100

          Коментар


            #6
            a може да е нагласена работа- като не им дават да я съборят , се почвява един камион и случайно я побутва

            Коментар


              #7
              Ми то реално си е далавера, ако къщата има застраховка какво ги бърка, дори и да няма гражданската на гламанака трябва да покрие щетите които е нанесъл, вече до колко реално ще платят е друг въпрос.
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

              Коментар


                #8
                moimoimoi написа:
                a може да е нагласена работа- като не им дават да я съборят , се почвява един камион и случайно я побутва
                има резон в мислите ти,но едва ли в случая става въпрос за това :D
                ex.Мареа ТД100

                Коментар


                  #9
                  здр. Одавна искам да попитам някой от Търново и мисля мястото е тук.Става въпрос за тва което чух ма нешо не ми се вярва.Мой приятели от тук беха студенти и техни колеги от стопанския колеж във ВТ. им казали,че собствениците на БМВта заплащали специален данък за тва че притежават такива коли.Исмислен от кмета на града който ненавиждал гонките и дрифтажииските съревнования,аз си го обяснявам за да намали този вид спорт и заради обасност по улиците.Има ли такова нещо и как седи въпроса.Интересно ми е

                  Коментар


                    #10
                    ти нормален ли си да вярваш на тия глупости олеле заболя ме стомаха от смях,че как така кмета ще определя някакъв си вид данък и що пък точно за бмв???А какво да кажем за голфаджиите и хондите в града
                    ex.Мареа ТД100

                    Коментар


                      #11
                      Хлапето, карало камиона е било 19-годишно. Във фирмата работило от 2 седмици... Ееех, Българийо....

                      Коментар


                        #12
                        Humppa написа:
                        Хлапето, карало камиона е било 19-годишно. Във фирмата работило от 2 седмици... Ееех, Българийо....
                        В това че е на 19 години няма нищо лошо нито срамно даже е похвално. Това че е от 2 седмици в тая фирма пак не е проблем. Нали тъкмо е завършило училище и веднага е почнало да търси от някъде прехраната. А не да виси на врата на родителите си. Всеки разумен човек даже би го похвалил. Срама е за този инструктор дето го е учил че не е успял да го научи как да шофира и за какво да внимава. А предполага се че е взел книжка докато е учил защото като гледам камиона му трябва С категория. А никой на тоя свят не се ражда научен. Или пък вината може да е на тоя който му е дал изпита. И не вярвам да си е платило момчето щом е почнало на тая работа. Тъй че срама е за други.
                        BRAVA 1.4 12v - 1998г.


                        http://vbox7.com/play:124bedab

                        Коментар


                          #13
                          Боже, каква драма! Камион се хецнал в няква къща! На всеки се случва да стъпи на криво.В случая може да се каже, че магазина е виновен, къде се помещава в затънтена улица. Нещо като кокошката и яйцето.Супер много преиначават нещата! Аджеба, как да занесат хляба до магазина, като няма от къде другаде да мине прословутия камион! Касетките с хляба никак не са леки.

                          Коментар


                            #14
                            кат няма хляб да ядат салам
                            ex.Мареа ТД100

                            Коментар

                            Working...
                            X