От това, което чух на мястото на произшествието от хората, които бяха се събрали да гледат сеир. Разбрах, че тази кола се е състезавала с още една като са тръгнали от сфетофарите на Кауфланд( за тези които не са от Сливен искам да уточня, че на 300-400м от катастрофата са тези сфетофари)  в посока Военният стадион, шофьорът на Пасат-а губи контрол на мокрият път на един много лек десен завой удря се и съдаря един билборд, който е между двете платна на остров и отскача отдругата страна на шосето по таван. Дай боже господи да няма жертви в което за жалост много се съмнявам. По-долу прикачам няколко снимки с доста лошо качество, но снимах с телефона си а и от гледката бяха ми се разтреперали ръцете. Yellow_Flash_Colorz_PDT_32

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Много тежка катастрофа в Сливен, малко под Кауфланд.

Collapse

X
- 

Като гледам разрушенията - ако няма жертви то шофьора на колата дето е по гръб трябва да пусне тото - задължително, но пък ако е оцелял - отнемане на книжката плюс акт за 100 000лв. Баси състезателите.Steliyan's Life!
 FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

- 

Още по зле ще става колега.Това подрастващото поколение е тотално изпростяло още от сега.Хлапетии на по 11-12 години се мислят за какво ли не и нямат грам възпитание.Горките им родители то от тях тръгва всичко.1115 написа:Абе народа полудя ли бе?Всеки ден няк’ви състезатели катастрофират....Аз ли остарях или нещо напоследък се объркаха нещата.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
 Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
 Коментар
- 

Аз знам, че ще е по лошo.Сега като падне акциза и веднага сульо и пульо ще се качи на зловещи машини.Tornado написа:Още по зле ще става колега.Това подрастващото поколение е тотално изпростяло още от сега.Хлапетии на по 11-12 години се мислят за какво ли не и нямат грам възпитание.Горките им родители то от тях тръгва всичко.1115 написа:Абе народа полудя ли бе?Всеки ден няк’ви състезатели катастрофират....Аз ли остарях или нещо напоследък се объркаха нещата.
 Коментар
- 

аз съм на същото мнениеparalesa написа:уличните състезания водят до това,за мен края не е лош вслучая,каквото и да се случи с тоя,защото не е помел невинни хора,ако ще мре ще е само той,ако ще живее,цял живот ако питаш мен няма кара с повече от 80навярно е избягал. вероятността да са се познавали е много малка. ако са се познавали е могло да се разберат някъде другаде да се състезават. просто явно са се заели на светофараls1 написа:Като оставим настрана трагедията, причини, дето сме дъвкали в други теми по десет страници - мен живо ме интересува друго. Човека от другата кола дали се е върнал да помогне - или си е бил камшика. Някой да има информация?Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
 Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
 Коментар
- 

Мда ..... в квартала е същото неподдържани коли , смотани коли се карат с 100 по уличките където трудно се разминават 2 коли .... просто пълно безхаберие за околните надявам се на шофьора да му няма нищо за да може да си понесе последствията и да си научи урокаPlastex написа:Не е това. Много балъци се навъдиха. Дават 2000 лв за някоя щайга и нямат равни.1115 написа:Аз ли остарях или нещо напоследък се объркаха нещата.  
 Коментар
- 

Дет се вика "Акъл море, глава - шамандура". Ако е оживял, дано наистина да си понесе последствията. Тея хора се мислят за безсмърти... вчера един такъв малоумник щеше да ме отнесе докато пресичах, защото реши че е рали пилот и може да вземе завоя на ръчна....FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
 FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
 Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
 Коментар
Реклама

Collapse

Какво да кажа... поредният глупак...
  Какво да кажа... поредният глупак...

Стискам палци да е жив.
Стискам палци да е жив.

Коментар