Поклон пред паметта на загиналите...   За съжаление пак ще изкарат я шофьор, я монтьор виновен, ще се шуми няколко месеца и всичко ще се потули! Няма истински виновници, както и нищо не се предприема за да не се случи нещо подобно. Градският транспорт в повечето населени места е във формата на ламаринени 30 годишни ковчези та тези автобуси ли да са наред? Няма контрол, няма глоби, няма спазване на правила... и скоро няма да се промени. Само да се молим да имаме късмет, друго не ни остава! А... има вариант всъщност - на самолета и някъде по-далеч!
  За съжаление пак ще изкарат я шофьор, я монтьор виновен, ще се шуми няколко месеца и всичко ще се потули! Няма истински виновници, както и нищо не се предприема за да не се случи нещо подобно. Градският транспорт в повечето населени места е във формата на ламаринени 30 годишни ковчези та тези автобуси ли да са наред? Няма контрол, няма глоби, няма спазване на правила... и скоро няма да се промени. Само да се молим да имаме късмет, друго не ни остава! А... има вариант всъщност - на самолета и някъде по-далеч!

За съжаление пак ще изкарат я шофьор, я монтьор виновен, ще се шуми няколко месеца и всичко ще се потули! Няма истински виновници, както и нищо не се предприема за да не се случи нещо подобно. Градският транспорт в повечето населени места е във формата на ламаринени 30 годишни ковчези та тези автобуси ли да са наред? Няма контрол, няма глоби, няма спазване на правила... и скоро няма да се промени. Само да се молим да имаме късмет, друго не ни остава! А... има вариант всъщност - на самолета и някъде по-далеч!

порудена от стара машина и стар шофиор (61 години) .аз мисля, че ще се окаже ,че рейса има повреда в спирачките ,че прегледа е изряден ,но само по документи.собственика на фирмата бая рискува с тоя "смартилник"зад волана ,но като карат хорада да се пенсионират на 65 милиарда години така става.ако имаше нормални закони човека нямаше да гази със рейса "набор" ,а щеше да си пие ракийка на поляната на събора и нямаше да стане така.хората след 55 години имат сериозни забавяния на рефлексите и отслабено зрение .аз мисля , че след 60 години трябва да се взимат професионалните книжки на водачите ,защото става опасно да кара някой дедо 5 тона машина  по байрите ,особено ако машината е столетник
  порудена от стара машина и стар шофиор (61 години) .аз мисля, че ще се окаже ,че рейса има повреда в спирачките ,че прегледа е изряден ,но само по документи.собственика на фирмата бая рискува с тоя "смартилник"зад волана ,но като карат хорада да се пенсионират на 65 милиарда години така става.ако имаше нормални закони човека нямаше да гази със рейса "набор" ,а щеше да си пие ракийка на поляната на събора и нямаше да стане така.хората след 55 години имат сериозни забавяния на рефлексите и отслабено зрение .аз мисля , че след 60 години трябва да се взимат професионалните книжки на водачите ,защото става опасно да кара някой дедо 5 тона машина  по байрите ,особено ако машината е столетник   и на 70 години (максимум )и любителската книжка трябва да се изпари от документите на хората на преклонна възраст.нека всеки утре за 1 мин да почете загиналите в тази трагедия и дано след поредната нелепа смърт на 10-ки хора някой да направи нещо!
  и на 70 години (максимум )и любителската книжка трябва да се изпари от документите на хората на преклонна възраст.нека всеки утре за 1 мин да почете загиналите в тази трагедия и дано след поредната нелепа смърт на 10-ки хора някой да направи нещо!

Коментар