Това е баси бруталноненормалното.Ае тва са патищата,сякаш не са трагнали по тях да стигнат там за където са трагнали ами да се трепят че порай тях и невинни хора.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брутални кадри по пътищата
Collapse
X
-
pakumba написа:мине се не мине месец и тази тема се пуска
Коментар
-
Valiosport написа:Мале направо зле ми стана просто не мога да го догледам до краяFIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Тея снимки са просто брутални.... и аз като повечето след средата не съм стигнал и съм съгласен с колегата, който писа че може да ги пускат по време на шофьорските курсове- колкото и да си зле с главния мозък тоя снимков материал ще те трогне. Аз съм на мнение, че ако се спазва правилника намаляваш опасността ти да си причинителя на катастрофата, но съм съгласен и че има супер състезатели, които могат да те вкарат в някоя черна хроника.... моят призив е ХОРА ПАЗЕТЕ СЕБЕ СИ И ОСТАНАЛИТЕ, КОГАТО СТЕ ЗАД ВОЛАНА, ВИЖТЕ ТЕЗИ СНИМКИ И СИ ПОМИСЛЕТЕ ПАК... не е майтап работа товаFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
няма файда от тия кадри,нямаааааа...разберете го,колкото и да ги гледаме и на всички ни да въздействат. Когато един малоумен шофьор стъпи на асфалта и десет такива филмчета да е изгледал и 500 снимки,пак ще си кара малоумно,защото не мисли,че това може да му се случи на него. Такива НЕ мислят,те просто натискат газта. А като дойде завоя вече е късно и за жалост фаталните последствия рядко са за тях...най-често някой невинен участник в движението го отнасяЗатова като караме първо трябва да гледаме какво правят останалите на пътя и след това да внимаваме ние как караме и на последно място да се молим,защото и да гледаме и да не гледаме,най-често е трудно на предотвратим белята причинена от друг.
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Когато виждате всичко това на живо усещането е съвсем друго.Доста често ми се е налагало да се сблъсквам с това и от всичко най ми е неприятно ,че сеирджиите не помагат и са много малко хората които се впускат да помагат.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
slavy_ivanov написа:Valiosport написа:Мале направо зле ми стана просто не мога да го догледам до краяТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:Повечето хора не умеят да карат и за това стават такива неща по пътищата аз съм гледал изпревари ме някой и като види завоя и скача на спирачките. Булшенството от шофьорите не могат да преценят автомобила им с каква скорост ще влезе в даден завой или като изпреварват не могат да преценят ще могат ли да изпреварят или няма да могат и така стават фаталните грешкиFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Когато виждате всичко това на живо усещането е съвсем друго.Доста често ми се е налагало да се сблъсквам с това и от всичко най ми е неприятно ,че сеирджиите не помагат и са много малко хората които се впускат да помагат.ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар