"Мерцедес" уби младеж в района на "Чаталджа"15-годишният Денислав - ученик от Спортното училище във Варна, загина тази сутрин около 8.15 ч. след като бе блъснат от "Мерцедес" с добричка регистрация. Това съобщиха за Дарик от Варненската полиция. Инцидентът е станал до автобусна спирка по бул. "Осми приморски полк" в близост до пазар "Чаталджа". 22-годишният водач на автомобила - Хюсеин Нихат, е загубил контрол над возилото и се е качил на тротоара. Освен че не е притежавал документи за колата, шофьорът е бил пиян, е доказала проверка с дрегер. Мястото на катастрофата е отцепено от полицаи, което е причинило огромни задръствания в района на "Чаталджа".Копирано от Дарик РадиоПо радиото казаха още, че ученикът е загинал вследствие на тежка черепно-мозъчна травма.СНИМКИ ОТ КАТАСТРОФАТАПроменено е заглавието, поради нарушаване на т.1.14. от правилника на форума.Модераторски екип на www.fiat-bg.org

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Пиян неправоспособен водач уби 15-годишен спортист във Варна

Collapse

X
- 

УЖАС...един колега на работа ми разказа бил е там и е видял всичко...онзи ...щях да използвам няколко неприлични думи, но ще ги спестя...е карал като луд...и колата му е поднесла след натискане на спирачки...лека му пръст на момчето... Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 И ДА КАРАТЕ !!!ВНИМАТЕЛНО!!!...НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ЗАПЛАЩА С ЖИВОТА СИ ЗАТОВА, ЧЕ НЯКОЙ ДРУГ Е РЕШИЛ ДА СЕ ПРАВИ НА ГЕРОЙ...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
 BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
 BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

- 

...

Преди около 25 години по тогавашната 2ра програма на телевизията даваха едно предаване - казваше се "Втората възможност". Показваха като клип различни видове автомобилни катастрофи и след това, анализираха причините и показваха отново като клип как въпросната катастрофа е можело да бъде избегната. Всяка серия на това предаване започваше с една сентенция, която съм запомнил и до днес: "Човекът е единственото животно, което се спъва два пъти в един и същи камък!"...Чудя се защо сега, когато автомобилите и шофьорите станаха толкова много, не дават подобни предавания! Какви ли не кампании се правят, харчат се пари за тях... А много по-полезно от всяка измислена кампания би било едно такова предаване. Естествено - ще бъде полезно не за идиотите, които се мислят за безсмъртни, а за хората, които чрез него биха видели и оценили дадена катастрофна ситуация, без да им се налага да я изпитат на собствен гръб(автомобил)...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
 Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
 Коментар
- 

Re: Пиян турчин уби 15-годишен спортист във Варна

Много жалко за момчето А за тоя  нещастник дето е карал мерцедеса нямам думи А за тоя  нещастник дето е карал мерцедеса нямам думи Такива като него трябва да ги тикат в затвора за много годинки при най-големите бабити да видят за какво е наказание Такива като него трябва да ги тикат в затвора за много годинки при най-големите бабити да видят за какво е наказание Аз знам много добре какво означава турчин или румънец на пътя.Работата ми е свързана с пътуване в региона и направо изтръпвам всеки път като видя камион особено с регистрация като горните дето споменах.Дано се намалят тези произшествия до минимум Аз знам много добре какво означава турчин или румънец на пътя.Работата ми е свързана с пътуване в региона и направо изтръпвам всеки път като видя камион особено с регистрация като горните дето споменах.Дано се намалят тези произшествия до минимум ,но за да стане това полицаите трябва да спрат да земат пари ,но за да стане това полицаите трябва да спрат да земат пари и да започнат да си вършат работата и да започнат да си вършат работата Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
 Коментар
- 

Колеги, не затвор, защо да са на безплатна почивка??? Каторга в урановите мини и/или смърт по особено болезнен и продължителен начин. Отрова, болезнена и бавнодействаща - докато се мъчи и умира - клепачите изрязани със скалпел и на голям екран да му се прожектират кадри от убийството, което е извършил. Пиян, без книжка, техеранец, турчин - е за тоя и смъртта е нещо като награда...Steliyan's Life!
 FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
 Коментар
Реклама

Collapse

Коментар