Чудех се за къде е темата...за тук, или за дебатиране в "Общи......".........за мен това, което се е случило е меко казано скандално, въпреки славата на човека, обект на темата.....Обърнете внимание на следният анонс и съответно сравнение:.....Денкова и Стависки са лица на медийната кампания за внимателно и трезво шофиране.... ........... ...стана ясно, че проверка с дрегер е установила наличие от 1,2 промила алкохол в кръвта му........и един човешки живот погубен, а вероятно / не дай боже / и втори, момичето е в тежка кома.....Ето и целият материал:Максим Стависки е катастрофирал край ПриморскоBulgarian Post - 06 Август 11:01Според информациите световният шампион е виновен за тежката верижна катастрофа. Стависки не е пострадал при произшествието, като е карал сам джипа си. Първоначално бе съобщено, че той не е употребявал алкохол, но след това стана ясно, че проверка с дрегер е установила наличие от 1,2 промила алкохол в кръвта му.Двукратният световен шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки е катастрофирал край Приморско. В инцидента са участвали и още две коли, като има и загинали. Верижната катастрофа е станала на десен завой край моста над река Ропотамо.Другите две леки коли са били Ауди и Хонда сивик. Шофьорът на Хондата Петър Петров, на 24 години от Сливен, и спътницата му бяха откарани в бургаската болница, където мъжът по-късно почина, а момичето е в кома. Други двама пътници, които са пътували също с Хондата, са настанени в болницата, но те са с по-леки наранявания.По информация на БГНЕС Максим Стависки е причинил тежката катастрофа. Той е навлязъл с управлявания от него джип Хамър в насрещното движение. Проверка с дрегер е установила наличие от 1,2 промила алкохол в кръвта му. Очакват се резултатите от кръвната проба.Партньорката на Стависки Албена Денкова е в София. Денкова и Стависки са лица на медийната кампания за внимателно и трезво шофиране. 

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

А сега де...случаят "Стависки"!!! - ОСЪДЕН УСЛОВНО

Collapse

X
- 

Явор МитевЕтикети: – Явор МитевЕтикети: –

- 

Всеки, абсолютно всеки може да се подхлъзне... Жалко за пича - изключително симпатичен ми беше...Интересен е въпроса дали ще си приложи цялата строгост на закона в този случай...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
 VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
 VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
 VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
 Нека Силата на бъде с Нас...

- 

Аз поначало си мислех, че руснак да рекламира трезвеност е като талибан да рекламира религиозна търпимост. Съгласен съм че всеки може да се подхлъзне, но известните личности трябва да спрат да подкрепят разни кампании само за имидж и да се включват в такива неща само ако съзнателно приемат това, което прокламират.Иначе какво да му направят - каквото направиха и на Калоянчев.Бог да прости мъртвите.Пунто SX 55 '95 Метан
 Коментар
- 

Знаете какво ще се случи - ще вземат кръвната проба на следващата сутрин или след 3-4 часа най-рано, защото имало тежък пътен инцидент или след 20 часа лабораторията на болницата не работи и човека ще излезе като леко превишил правилата за движение - отнемане на предимство, 7-9 точки от талона, акт за 50 лева и ... застрахователят му ще плати 15 хиляди лева кръвнина за човек, починал в пътен инцидент. (всичко това е по законови тарифи и глоби).Това се случва постоянно по нашите ширини...PS: току що казаха официално от МВР че резултатите от кръвната проба на Ставийски ще бъдат готови не по-рано от една седмица...Какво ви казвам  
 Коментар
- 

Явор Митев Явор Митев
 ...ето и видео от паркинга на КАТ-Несебър и малко кадри от мястото на инцидента...:http://dnes.dir.bg/2007/08/06/video1965786_0.html
 Коментар
- 

Току що по Дарик пък казаха, че резултата от кръвната проба е 1.1 промила ...Stilo написа:току що казаха официално от МВР че резултатите от кръвната проба на Ставийски ще бъдат готови не по-рано от една седмица...Какво ви казвам VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
 VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
 VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
 VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
 Нека Силата на бъде с Нас...
 Коментар
- 

Мдаа, много сконфузна ситуация...Всеки прави грешки на пътя, абсолютно всеки.Няма застраховани, дори шофьорите със стил на каране: "Аз съм внимателен и не върша нищо необмислено!"Да си обаче известна личност, да участваш в кампания срещу алкохола и да си позволиш да рискуваш да те хванат,това е невероятна глупост от страна на въпросния Максим. Може алкохола изобщо да не е причина за катастрофата, обаче просто не е имал право на да го прави.А комбинацията от безспорна вина, смърт и алкохол е направо смазваща, би трябвало да си влезе в дранголника на общо основание.Но знае ли човек, в България парите отварят много повече врати, отколкото в щатите например.Малко в страни, но какъв е пък случая "Калоянчев"? I'm not totaly useless! I can be used as a bad example... I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
 Коментар
- 

Цитат отнейде:Най-голямата драма в живота на сатиричното светило е катастрофата на 8 септември 2000 година. На път за морето, край паркинг "Бялата чешма", Калата уби 63-годишната Дора Боярова. Пенсионерката пресичала неправилно и бургаският апелативен съд намали присъдата на артиста от 3 години и 8 месеца условно на 6 месеца затвор условно с 3-годишен изпитателен срок. След инцидента Калата спря да шофира.А също и:Кръстовище убиец - така наричат мястото, където се пресичат околовръстният път на Пловдив и шосето за Пазарджик. Печалната му слава се разнесе още преди 3 години, когато рок звездата Кирил Маричков причини там смъртта на жена. Певецът сигурно още сънува кошмарната катастрофа.Далеч съм от мисълта виновен-невиновен да определям в тези два случая. Давам ги само като пример какво ще стане, след няколко години ще пиша тука ’...както стана с Максим...’ и някой ще се какво станало.

Пунто SX 55 '95 Метан какво станало.

Пунто SX 55 '95 Метан
 Коментар
- 

Малко встрани, но не съвсем...ИНТЕЛЕГЕНТНО Пиян съдия си играе на авторали с полицията в Плевен06 август 2007 / News.dir.bgПредседателят на Районния съд в Плевен съдия Любомир Кръстев (42 г.) отказал проверка за алкохол, съобщиха полицаи от РДВР в града.Към 2,15 ч. в събота срещу неделя той бил засечен да шофира служебния си автомобил "Опел астра", съобщи БГНЕС. 20 минути катаджиите го преследвали с вой на сирени и високоговорители, пише в ."Стандарт". В опела бил и плевенски бизнесмен. Двамата се връщали от вила в парк "Кайлъка". В жк. "Мара Денчева" съдията бил спрян. Според полицаите той бил видимо пиян, но отказал да се тества с дрегер. Вместо да си признае нарушенията, започнал да се репчи. Не си казал името, представил се с ЕГН. Оказало се, че няма никакъв документ за самоличност. Докато катаджиите искали да му направят проба за алкохол с дрегер, Николов повикал подкрепление, пише "Стандарт". След минути се появил лъскав автомобил, с който Кръстев отпрашил в неизвестна посока.Служители от Първо РПУ в Плевен са съставили акт за нарушение на закона за движение по пътищата на Кръстев, стана ясно днес. Кръстев категорично отрече да е оказвал съпротива на полицейски служители и смята, че чрез неточно огласяване на случая в медиите целят да го дискредитират като магистрат, съобщи БТА. Кръстев заяви, че ще подаде жалба до Военно окръжна прокуратура в Плевен за изтеклата до медии информация, която е "клеветническа и цели и дискредитиране". Зная кой е полицейският служител, засегнат от мен в качеството ми на служебно лице и заинтересован да ме злепостави, допълни Кръстев. Магистратът поясни, че когато е спрян от полицията за проверка е пътувал към болница със здравословен проблем. Бил е без документи, но е спрял и не е преследван от полицаите. След като се отидох да взема документите си, се върнах на мястото, чаках 20 минути, но полицаите не ми връчиха акт и искания от мен талон за кръвна проба за алкохол в болница, твърди Кръстев. Те ме познаваха, не съм влизал в пререкание с проверяващите, не могат да твърдят, че съм карал пиян, след като нямат доказателства, бе категоричен магистратът. Бях в правото си да искам талон за кръвна проба в болница, но те не ми дадоха, каза още той. http://dnes.dir.bg/2007/08/06/news1966875.htmlИ човека е невинен, ако ще да е утрепал още сума ти хора  по пътя си... Пиян съдия си играе на авторали с полицията в Плевен06 август 2007 / News.dir.bgПредседателят на Районния съд в Плевен съдия Любомир Кръстев (42 г.) отказал проверка за алкохол, съобщиха полицаи от РДВР в града.Към 2,15 ч. в събота срещу неделя той бил засечен да шофира служебния си автомобил "Опел астра", съобщи БГНЕС. 20 минути катаджиите го преследвали с вой на сирени и високоговорители, пише в ."Стандарт". В опела бил и плевенски бизнесмен. Двамата се връщали от вила в парк "Кайлъка". В жк. "Мара Денчева" съдията бил спрян. Според полицаите той бил видимо пиян, но отказал да се тества с дрегер. Вместо да си признае нарушенията, започнал да се репчи. Не си казал името, представил се с ЕГН. Оказало се, че няма никакъв документ за самоличност. Докато катаджиите искали да му направят проба за алкохол с дрегер, Николов повикал подкрепление, пише "Стандарт". След минути се появил лъскав автомобил, с който Кръстев отпрашил в неизвестна посока.Служители от Първо РПУ в Плевен са съставили акт за нарушение на закона за движение по пътищата на Кръстев, стана ясно днес. Кръстев категорично отрече да е оказвал съпротива на полицейски служители и смята, че чрез неточно огласяване на случая в медиите целят да го дискредитират като магистрат, съобщи БТА. Кръстев заяви, че ще подаде жалба до Военно окръжна прокуратура в Плевен за изтеклата до медии информация, която е "клеветническа и цели и дискредитиране". Зная кой е полицейският служител, засегнат от мен в качеството ми на служебно лице и заинтересован да ме злепостави, допълни Кръстев. Магистратът поясни, че когато е спрян от полицията за проверка е пътувал към болница със здравословен проблем. Бил е без документи, но е спрял и не е преследван от полицаите. След като се отидох да взема документите си, се върнах на мястото, чаках 20 минути, но полицаите не ми връчиха акт и искания от мен талон за кръвна проба за алкохол в болница, твърди Кръстев. Те ме познаваха, не съм влизал в пререкание с проверяващите, не могат да твърдят, че съм карал пиян, след като нямат доказателства, бе категоричен магистратът. Бях в правото си да искам талон за кръвна проба в болница, но те не ми дадоха, каза още той. http://dnes.dir.bg/2007/08/06/news1966875.htmlИ човека е невинен, ако ще да е утрепал още сума ти хора  по пътя си...
 Коментар
- 

http://standartnews.com/bg/article.p...article=198870 А минути преди инцидента е спиран от катаджии..... Marea Weekend HLX Jtd 110 Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo
 Коментар
- 

Ами сега какво ще се прави с водките?http://standartnews.com/bg/article.p...article=198911Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
 Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
 Коментар
- 

пиян шофйор от кампанията срещу пияните шофьори - какво мислите по този въпрос?каквито шофьорите - такава и държавата"1,1 промила съдържание на алкохол в кръвта на Максим Стависки, сочи резултатът от химическата проба, съобщи прокурор Огнян Стоянов.Тя е взета снощи от световния шампион по фигурно пързаляне, който причини тежка катастрофа."а той не участваше ли в кампанията - НЕ КАРАЙ ПИЛ - СТИГНИ ЖИВ или нещо от сорта?нито познавам човека, нито ще твърдя, че съм наясно с причините и фактите по катастрофата.ОБАЧЕ АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ТОВА Е ВЕЧЕ БЕЗОБРАЗИЕ - АМА ПЪЛНО.НЕКА ВЕЧЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СИ НАПРАВЯТ НЯКОИ ХОРА СМЕТКАТА - ЧЕ РИБАТА МИРИШЕ ОТКЪМ ГЛАВАТА.ДОКАТО ПОЛИТИЦИ, ШОУМЕНИ, СПОРТИСТИИ И ИЗВЕСТНИ БЕЗНЕСМЕНИ И ВСИЧКИ С АВТОМОБИЛИ ДЕТО СТРУВАТ ПОВЕЧЕ ОТ ДОМА МИ /всеедно как са ги придобили/ НЕ СПРАТ ДА СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СА НАД ЗАКОНА /ДОРИ И НАД ЗАКОНА НА ФИЗИКАТА/ НАШИ БЛИЗКИ ЩЕ ЗАГИВАТ ПО УЛИЦИТЕ БЕЗМИСЛЕНО. А ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЩЕ ИМ ПОДРАЖАВАТ - МЕЧТАЕЙКИ СИ ДА СА КАТО ТЯХ.SASTEZATEL 
 Коментар
- 

явно това се отнася за другите, би трябвало да пише ДА НЕ КАРАМЕ за да важи и за тези които подемат инициативата.krum_ktk написа:а той не участваше ли в кампанията - НЕ КАРАЙ ПИЛ - СТИГНИ ЖИВ или нещо от сорта?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
 Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
 Коментар
Реклама

Collapse

Коментар