Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за избор на маршрут

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпрос за избор на маршрут

    Предварително се извинявам ако темата е на грешно място.Понеже ми предстои пътуване от София до с. Делчево, Гоце Делчевско, та реших да проверя навигациите, bgmaps.com и google Maps какво знаят по въпроса.Интересното е че на едно място ми казват да мина по маршрут София-Перник-Дупница-Благоевград-Банско-Добринище-Гоце Делчев , а на друго да мина по маршрут София-магистралата-Пазарджик-Велинград-Якоруда-Добринище-Гоце ДелчевВие по кой маршрут предлагате да мина ? По принцип съм пътувал до Банско през Благоевград и горе-долу знам пътя, докато другия никога не съм го минавал. Само да отбележа и че ще трябва да се пътува това още веднъж и през зимата, когато вероятно ще има сняг, лед и т.н. ...Мерси предварително.
    Fiat Bravo 1.8 16V
    Fiat Bravo II 1.9 Multijet

    #2
    Аз ти препоръчам именно по този път да минеш - през Благоевград. Пътя ти е познат, което е по-важното.Ще кажа че съм минавал по другия споменат маршрут (през Белово-Юндола), като преди 2 месеца беше много разбит участъка между гара Аврамови колиби и гара Генерал Ковачев (на отбивката за с. Баня (за Разлог) и с. Елешница (за Гоце Делчев)). Това са едно 50 км, в които не знаеш къде има дупка и какво има зад следващия завой (парчета асфалт, дупки или чакъл). В упоменатия участък максималната скорост с която се движа (при положение че съм минавал многократно от там) е 60 км/ч, а на места и пешеходец може да ме мине. За зимно време категорично пък не препоръчвам да се минава през Юндола-Белово! Пътя почти не се поддържа, има много заледявания и коловози.
    Stilo 1.6 16v

    Коментар


      #3
      Мини през Благоевград, пътя е хубав. Като стигнеш в Гоце Делчев се минава през града и се тръгва към с. Делчево. И кото дойдеш да се обадиш да пием по нещо горе в селото - има много хубава кръчма "Шапковата къща".Зимата пътя се опесъчава и няма проблеми. След Гоце Делчев към селото е еднолентов, но е изцяло ремонтиран.
      Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
      Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

      Коментар


        #4
        път

        София-Перник-Дупница-Благоевград-Банско-Добринище-Гоце Делчев това е твоя маршрут другото е за забавление ама с чужда кола пътя Юндола- Якоруда най вече иначе другиту участъци е нормален
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

        Коментар


          #5
          Мерси за съветите колеги, по този маршрут минахме. Като изключим отвратителното задръстване по пътя до Перник, всичко беше перфектно @ilko-gd : Мда, видяхме я кръчмата...даже я пробвахме...цените са по-ниски от София... Страхотна кръчма
          Fiat Bravo 1.8 16V
          Fiat Bravo II 1.9 Multijet

          Коментар


            #6
            път

            ние минахме през гората -новата магистрала- Мало Бучино там пък много дупки
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

            Коментар

            Working...
            X