Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сини зони във Велико Търново

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Сини зони във Велико Търново

    Изглежда се задават още рестрикции с паркирането http://www.borbabg.com/?action=news&news=5935.Аз не виждам много разлика с в момента действащите такси за паркиране, но най-същественото е, че паркингът на старото военно училище изглежда предстои да стане също платен. [quote:9eb50d6f69],,Идваш, гледаш и бягаш!

    #2
    Супер усещам как съсвсем скоро към данъка ми от 220лв. ще ми сипят башка, скоро ще се наложи да се разделям с кочината....
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

    Коментар


      #3
      Щом направят паркинга на старото военно платен, тези коли познайте къде ще бъдат паркирани..на всевъзможни и невъзможни места, макар, че ще следят стриктно за паркиране върху зелени площи и тн. Но също така ще се напълнят и уличките до центъра, които не са никак големи - пример Асен Златаров това е улицата зад паркинга на театъра която е еднопосочна нагоре.

      Коментар


        #4
        Как 220 моя данък за 1.6 е смъкнат от 150 на 100 тази година, това 220 е абсурдно много..

        Коментар


          #5
          Смъкнат е, и моя ще е догодина иначе сега платих за от 26 април до края 150 лв.Това е защото колата ти става на 14 години. Иначе е по 1.5 а за нова кола ще е по 2 или 200лв.Иначе в търново явно е повече, щото както написах моя не е за цяла година. Но нейсе ще се храни общината... тоя закон е безумен ако колата ми не е 99 а 103 коня вече търка 4 пъти повече асфалт ли ??? Както и да е. Според закона има 5 категории и за всяка има от до на киловат, за което от-до т.е общината решава колко да е, но да е в нормите. А после е коефициента за годините.... Та не знам ако решат да качват още данаците може би вече ще е прекалено.Напоследък много зе да обикаля паяка. Остава безплатно по центъра на пощата. За щастие. Друго е безплатно отгоре по уличките над главната но не и понанагорното докъм старата болница. Чак от там нататък вече е безплатно.
          FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
          FIAT Punto sx 75 '94

          Коментар


            #6
            Май за сега се отлагат сините зони.http://www.borbabg.com/?action=news&news=8158

            Коментар


              #7
              http://www.borbabg.com/?action=news&news=8291 Доста странно, ако някой успее да паркира безплатно на разчертаните места следващите дни денем, нека да се похвали тук, макар че не ми се вярва да е истина, както е заглавието..

              Коментар

              Working...
              X