Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пловдив- Трявна ?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Пловдив- Трявна ?

    Откъде трябва да мина за да стигано жив и здрав от Пловдив до Трявна ? И как е пътя ? Разбрах, че дупките на Шипка сега ги запълвали...
    FIAT Bravo 1,9 JTD

    #2
    Карай си през Бузлуджа.

    Коментар


      #3
      Истината е, че никога не съм минавал по този път. Чух вече за ТИР-овете, дряновските катаджии и завоите Габрово - Трявна.
      FIAT Bravo 1,9 JTD

      Коментар


        #4
        Ти в Дряново работа нямаш Аз ти препоръчвам следния маршрут:Пловдив - автомагистрала Тракия - Стара Загора - Казанлък - вр.Бузлуджа - вр.Шипка - Габрово - Трявна (200 км)Не минавай за Казанлък през Брезово и Павел Баня. Първо мостът на р.Стряма все още не е направен и се обикаля доста, второ, пътят е в изключително лошо състояние. Минавах от там миналата година.П.П. Шофьор от завои плаши ли се ?

        Коментар


          #5
          Благодаря! Така ще направя.Колкото повече чета форума, по-горд фиатаджия ставам :D
          FIAT Bravo 1,9 JTD

          Коментар


            #6
            Само да отбележа, отново за статистиката, че пътят от Габрово до Трявна е доста добре, като настилка, наистина.По Коледа го опитвах и останах доволен. Беше дъжд, но лека полека стигнах.Долу горе си личи кой е главния път, макар че има разклонения на места.Излизането от Габрово към Трявна ми беше малко проблем, но с gps се оправих.Местен човек ми разказва за вариант Трявна - Вонеща вода - хаинбоаз - Стара загора - София.Долу горе ставал и този път, но нямам лични наблюдения.

            Коментар


              #7
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=468890#468890
              ex.Мареа ТД100

              Коментар

              Working...
              X